2777
2789
اینجوریه که حق بیرون رفتن ندارم حق ندارم خونه دوستم برم حق ندارم مجازی داشته باشم حق ندارم خونه فامی ...

خب پدرت باید جلوش وایسته، اون قانونا و شرعا حق مداخله تو امور تو رو نداره

همینا زن بگیرن برا زنشون موش میشن، یه پسرخاله اینجوری دارم. تا مجرد بود خون دخترخاله‌هام رو تو شیشه کرد، به محض زن گرفتن ذهنش باز شد و به روز شد

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوریه که حق بیرون رفتن ندارم حق ندارم خونه دوستم برم حق ندارم مجازی داشته باشم حق ندارم خونه فامی ...

منم دو تا داداش سمی دارم🙂دارم به قطع رابطه باهاشون فکر میکنم یکم نفس بکشم 

از بچگی اذیت میکردن فقط قدشون دراز شده اصلا بزرگ نشدن

خب پدرت باید جلوش وایسته، اون قانونا و شرعا حق مداخله تو امور تو رو نداره همینا زن بگیرن برا زنشون ...

زور بابام بهش نمی‌رسه ک بابام هم جلوش رو بخواد بگیره بابام رو هم میزنه 

خیره سره.خودش همه غلطی می‌کنه آبرو ما رو برده بعد فقط به من گیر میده بعدشم داداش من مشکل بدبینی داره کلا از زن گرفتن متنفره وقتی هر روز یکی پیششه زن میخواد چیکار ؟!

من سوالم اینه کی جواب عمر بر باد رفته منو میده ؟!

چرا من باید تنها بمونم بخاطر گناهی که نکردم ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
منم دو تا داداش سمی دارم🙂دارم به قطع رابطه باهاشون فکر میکنم یکم نفس بکشم  از بچگی اذیت میکرد ...

مجردی ؟!

مگه میشه باهاشون قطع ارتباط کرد ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
زور بابام بهش نمی‌رسه ک بابام هم جلوش رو بخواد بگیره بابام رو هم میزنه  خیره سره.خودش همه غلطی ...

الحمدا...خودش هر روز با یه نفره، اونوقت گیر داده به تو؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
الحمدا...خودش هر روز با یه نفره، اونوقت گیر داده به تو؟

اره تازه رفیق بازه مشروب میخوره آزاده کامل ولی من زندانی ام قتل هم کرده بودم اینقدر عذاب نمیدادنم.

واقعا با این اوصاف خودکشی بازم گناهه؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
نه هممون متاهلیم چرا نشه؟؟؟البته من خیلی تلاش کردم به این نقطه نرسه ولی هر کاری کردم نشد

منی که مجردم چه خاکی تو سرم کنم خب ؟!

چرا تموم نمیشه ....قدیما از ازدواج متنفر بودم ولی الان فقط بخاطر اینکه شبا بدون ترس از اومدنش بخواب برم آرزو میکنم یکی بیاد منو بگیره ببره....ولی می‌دونم تا وقتی این هست کسی دیوونه نیست که بیاد خواهر همچین آدمی رو بگیره ک

'-' !니 곁에 나는 살수있어
اره تازه رفیق بازه مشروب میخوره آزاده کامل ولی من زندانی ام قتل هم کرده بودم اینقدر عذاب نمیدادنم. ...

بله خودکشی گناهه

شاید خدا یا انشاا... برادرت رو سربه راه و انسان کرد، یا مثل اون دوستمون از دنیا بردش و راحت شدید

پدرت یه شکایت بکنه از این گل پسر و از خونه بندازتش بیرون

ایشونم کم‌کاری میکنه

منی که مجردم چه خاکی تو سرم کنم خب ؟! چرا تموم نمیشه ....قدیما از ازدواج متنفر بودم ولی الان فقط بخ ...

اتفاقا منم به خاطر همین زود ازدواج کردم خدا رو شکرم همون آدمی که می خواستم نصیبم شد

هیچ وقت تغیر نمیکنن فقط باید ازشون فرار کرد هیچ راه دیگه ای وجود نداره من همشو تا ته رفتم

بله خودکشی گناهه شاید خدا یا انشاا... برادرت رو سربه راه و انسان کرد، یا مثل اون دوستمون از دنیا بر ...

پدره هر چقدر هم بچش بد باشه نمیتونه پسش بزنه بعدش هم فکر کردید ما بندازیمش بیرون می‌ره ؟!

ما سال های قبل همه راه رو رفتیم حتی خونه رو ترک کردیم که درست شه ولی نشد جاش اومد و پیدامون کرد و شروع کرد آبرو ریزی کردن و شیشه های ماشین رو پایین ریختن پلیس هم گفتیم گفت بحث خانوادگی هست به ما ربطی نداره. پلیس دیگه پاسخگو نیست .

تازه داداشم خودش دوست پلیس هم زیاد داره نمی‌تونیم کاری کنیم عملا دستمون بسته است .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
اتفاقا منم به خاطر همین زود ازدواج کردم خدا رو شکرم همون آدمی که می خواستم نصیبم شد هیچ وقت تغیر نم ...

کاش منم می‌توانستم برخلاف آرزوهایی که داشتم حداقل ازدواج کنم .

ولی حق من این نبود .

اگه قرار بود اینجوری زندانی شم کاش حداقل اینقدر استعداد نداشتم .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
چقد بده بعضی آدما اینقدر اذیتت میکنن که با مردنشون راحت میشی☹️

آره واقعا

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک