2821
2789
عنوان

من مردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 125 پست
خودتو بذار جای همسرت اگه بعد از چند سال بفهمی همسرت ی مرد معتاد رو برده برای ترک و چندین ماه یا سال ...

واقعا عمق فاجعه بود ...قیاس خوبی بود... هر چند این آقا انگار تلاشش فقط در حد هدر نرفتن استعداد یه دختر بچه بوده ... و چون تنها هم بوده ... این یه جور انگیزه رهایی خودش از تنهایی هم شده ... حالا اون هیچ شده براش دردسر.... ولی واقعا مثالی خوبی بود ... مرسی

از خدا جوئیم توفیق ادب
هر طور دوست دارین توجیه کنید 

توجیه نکردم.

ببینین من از بوشهر یه دخترو که آستارا زندگی می‌کنه درس دادم.گمانم۱۵۰۰ کیلومتر فاصله باشه.حتا عکس منم ندید.و تموم شد.

شما مقایسه میکنین با اون داستان؟

یه کم سختگیرانه نیست؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه خانمی تو همین تاپیک گفت برو پیش مشاور. قبلا رفتم،اما مشاور فقط یه نفره که یک دهم راهنمایی خانمای ...

حل میشه ...جوش الکی نزن .. عمر در گذره  اون چه که چاره نداره فقط و فقط مرگه ...

از خدا جوئیم توفیق ادب
سلام  ببینید  اشتباه شما اون موقع بود که وقتی به اون دختر خانم جهت جلوگیری از، از بین بر ...

ممنون از نظرتون.

من کارشناس پروژه م..از راه تدریس هم ریالی درآمد ندارم.دیگه هم بصورت مجازی انجام نمیدم.اما یه سوال،نوع برخورد من با این دختر چقدر ارزش داشت؟اصلا ارزش داشت؟

خودتو بذار جای همسرت اگه بعد از چند سال بفهمی همسرت ی مرد معتاد رو برده برای ترک و چندین ماه یا سال ...

ولی دقت کردی چقدر مثالتون رمانتیکه   ... موضوع فیلم سینمایی    بعد آخرش  اون فرد معتاد بشه دکتر فوق تخصص ...دربدر دنبال ناجی ش بگرده ... مرده زنش رو طلاق بده ... زنه مث زلیخا پیر و شکسته بشع ...  معتاد که حالا دکتره بیاد دنبالش خخخخ

از خدا جوئیم توفیق ادب
ممنون از نظرتون. من کارشناس پروژه م..از راه تدریس هم ریالی درآمد ندارم.دیگه هم بصورت مجازی انجام نم ...

در مورد تدریس خوب بوده 

اما بیش از حد توجه کردن به ایشان نابجا بوده 

همسرت چطور مطلع شد؟!

توجیه نکردم. ببینین من از بوشهر یه دخترو که آستارا زندگی می‌کنه درس دادم.گمانم۱۵۰۰ کیلومتر فاصله با ...

دقیقا سختگیرانه اس چون این مسائل برای خودم خیلی سخت و سنگینه و اگه برای همسر خودم پیش بیاد قطعا از زندگیش میرم

انشالله همسر شما انعطاف بیشتری داشته باشن چون من تحت هیچ شرایط یا توضیح یا توجیهی نمیتونم دیگه اعتماد کنم با اینکه میدونم شما نیتت خیر بوده ولی فعل کار بد بوده  

دقیقا سختگیرانه اس چون این مسائل برای خودم خیلی سخت و سنگینه و اگه برای همسر خودم پیش بیاد قطعا از ز ...

ببینین من چنان مهارتی در تدریس فیزیک دارم که قسم میخورم هرکی رو درس بدم عاشق فیزیک میشه.

و ادبیات و عربی.

حالا من با اینکار به عده زیادی پسر هم درس دادم و ...

واقعا اینقدر سختگیرین که اگه شوهرتون بود ازش جدا میشن؟

بخشش جاش کجاست؟

دقیقا سختگیرانه اس چون این مسائل برای خودم خیلی سخت و سنگینه و اگه برای همسر خودم پیش بیاد قطعا از ز ...

ببینین من چنان مهارتی در تدریس فیزیک دارم که قسم میخورم هرکی رو درس بدم عاشق فیزیک میشه.

و ادبیات و عربی.

حالا من با اینکار به عده زیادی پسر هم درس دادم و ...

واقعا اینقدر سختگیرین که اگه شوهرتون جای من بود ازش جدا میشدین؟

بخشش جاش کجاست؟

ولی قبول کنید تا حدی کار شما برای فرار از تنهایی بوده ... و این رو هم بپذیرید که گرایش شما به سمت گفتگو با نسوان بی علت در این امر نبوده ... دیگه ترک عادت موجب مرض است   

از خدا جوئیم توفیق ادب
ببینین من چنان مهارتی در تدریس فیزیک دارم که قسم میخورم هرکی رو درس بدم عاشق فیزیک میشه. و ادبیات و ...

بله همسرم هم میدونه 

ی طوری میگین بخشش کجاست انگار لیوان اب از دستتون شسکسته شیشه عمر زندگی ترک خورده برادر 

هیچ کمکی هیچ فعلی ارزشش بالاتر و ممهم تر از تحکیم بنیان خانواده نیست 

ببنید محیط کاری من کاملا مردونه اس ولی همین سخت گیرانه رفتار کردن من باعث اعتماد همسرم شده بود ولی با این حال ایشونو وارد شغل خودم کردم تا به نوعی با هم همکار بشیم و نیز تمام افرادی که سرکار هستن میدونن با چه کسی طرف هستن و حد ومرز خودشونو رعایت میکنن و تمامی مدتی که سر پروژه هستم حتی ی شوخی نا بجا از کسی نمیبینم