2777
2789
عنوان

من مردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 125 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممکن نیست یه بارم حس ششم شما اشتباه کنه؟ مخصوصا ایندفعه.

حس من مهم نیست  اینکه بقیه حالشون خوب باشه اوکیه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
حس من مهم نیست  اینکه بقیه حالشون خوب باشه اوکیه

مواظب باشین چیزی رو به خودتون تلقین نکنین.

نمی‌دونم حس ششم منظورتون چیه اما اگه وارد متافیزیک شدین،ادامه ندین اینکارو.

خیلی خطرناکه.رهاتون نمیکنه.

اینو کسی به شما میگه که تجربه شو داره.

مواظب باشین چیزی رو به خودتون تلقین نکنین. نمی‌دونم حس ششم منظورتون چیه اما اگه وارد متافیزیک شدین، ...

Ok

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
ممنون از نظرتون. من کارشناس پروژه م..از راه تدریس هم ریالی درآمد ندارم.دیگه هم بصورت مجازی انجام نم ...

شما در زمان تنهایی خودتون هستین و وجدان خودتون و نمیتونین ب خودتون دروغی بگین وقتی میدونین هدفتون فقط کمک ب ی بنده گرفتار بوده اصل کارتون درست بوده اما معمولا دخترانی ک تو این سن هستن و داخل خانواده کمبود محبت و توجه دارن ب رفتارایی مث رفتارای شما مثل نگرانی توجه دلواپسی وابسته میشن و حتی رویا بافی میکنن .شما الان ک رابطه ای نیست تموم ثواب کارتون رو از خدا بخواین و تا میتونین ب همسرتون توجه محبت قدردانی کنین با جنس مخالف صحبت نکنین لااقل تا ی مدتی شاگرد دختر قبول نکنین با همسرتون صادقانه صحبت کنین و بهش فرصت پذیرش و اعتماد دوباره رو بدین عجله نکنین کنارش میتونین مشاوره دونفره برین ن تکی حتی پیش مشاور اجازه بدین خانمتون تنهاهم صحبت کنه و حرفهای دلشو بزنه .و حتما حتما صبر داشته باشین و توجه ب ایشون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز