2777
2789
عنوان

من مردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 125 پست
سلام عرض ادب ،بیشتر توضیح بدین .سیمکارت که دست خانمت بوده چی دیده مگه چطوری پی برد به ماجرا؟ ،پیامی ...

سلام.

سیم رایتل بود که فقط واسه این خریدم که  منطقه ای که پروژه مون درش اجرا میشد،رایتل بهترین آنتن دهی رو داشت.توی صحرا بود.

بعد از اتمام پروژه،سیمکارت بدردم نمی‌خورد.

اون دانش آموز یه پیامک داده بود «سوال امتحانی رو حل میکنی؟»

سلام، باور کنین من خیانت نکردم. اشتباهم خیانت نبود. مگه نخوندین اونچه که نوشتم؟

واقعا نیازی نبود خودتونو کاسه داغ تر از اش کتید وقتی همسرتون حساس اند رو این مسائل ..

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. حس بدی در این کار نداشتم. و اینکه واقعا بیس کاری ما تدریس بود. ممنونم از جوابتون.

سعی کن توجه و اعتمادشو جلب کنی. ابراز علاقه کلامی ، هدیه دادن ، مسافرت اینا خوبن به نظرم.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
با سلام و احترام متقابل، باور کنین من آدم نامردی نیستم. نامردی از این جهت که واسه مادر بچه هام کم ...

اخی ناراحت شدم. محبت از خار گل میسازه.

سعی کن بهش محبت کنی. هر چی که میدونی خوشحالش میکنه انجام بده.

ایشالله مشکل حل شه ❤

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
واقعا نیازی نبود خودتونو کاسه داغ تر از اش کتید وقتی همسرتون حساس اند رو این مسائل ..

سلام،

سرنوشت انسانها مهم نیست؟

شما اگه در موقعیتی مشابه بتونین سرنوشت کسی رو به سمت نیک تغییر بدین،اینکارو نمیکنین؟

سلام، سرنوشت انسانها مهم نیست؟ شما اگه در موقعیتی مشابه بتونین سرنوشت کسی رو به سمت نیک تغییر بدین ...

صدرصد! 

ولی اگر بدونم باعث سوتفاهم میشه سعی میکنم سوتفاهم رو رفع کنم! 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

ممنون که جواب دادین. من هیچ تماسی با اون دختر دیگه ندارم. گرچه اکثر تماسام راجع به درس بود و توی گ ...

من یه خانمم ۲۰ ساله ازدواج کردم .ارتباطت با اون دختر خانم به هر شکل و شیوه ای و حتی برای کمک غلط بوده .و باور نمیکنم ارتباط به همین سادگی بوده که شما گفتید .به هر حال یه مدت باهاش سرگرم بودی و حس مثبت از کمک کردن بهش بهت دست می‌داده.همیشه که خیانت اون مدلی نیست که همه فکر میکنن .وقت گذروندن هم میشه خیانت‌اینکه شما در روز چه قدر سرگرم اون دختر خانم بودید و چه قدر سرگرم همسرتون .از نظر من خانمت کاملا حق داره اعتمادش را بهت از دست بده .راه جبرانش اینه دیگه از این سوپرمن بازی ها در نیاری اگه برات ممکنه یه‌مدت نوکیا ساده بگیر و گوشیت را بگذار خونه و به همسرت بگو کاری نکردی و قصدی نداشتی و سعی کن با مسافرت بردن باهاش حرف زدن براش وقت گذاشتن حداقل از ناراحتیش کم کنی.خداوند یه صفتی تو وجود زن گذاشته به اسم‌نسيان و فراموشی .هرگز تو رو نخواهد بخشید ولی فراموش میکنه .سعی کن برای همسرت بیشتر وقت بگذاری ‌کم کم اعتماد هم پیدا میکنه .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
سلام، سرنوشت انسانها مهم نیست؟ شما اگه در موقعیتی مشابه بتونین سرنوشت کسی رو به سمت نیک تغییر بدین ...

اگه خانمت بیست و چهار ساعت با یه مرد در ارتباط باشه و بخواد از دام اعتیاد این مرد را رها کنه کارش انسانیه دیگه شما میپذیری؟؟ هر چیزی جایی دارد .میتونستی با همراهی خانمت به اون دختر خانم کمک کنی. شمارش را بدی همسرت و از همسرت بخواهی کمکش کنه .پنهانی   این کار را کردی و ارتباط یه مرد با یه دختر به هر شکل و شیوه بدون اینکه همسرش در جریان باشه اشتباه محض دیگه نخواسته باش کاری که کردی زا توجیه کنی

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
من یه خانمم ۲۰ ساله ازدواج کردم .ارتباطت با اون دختر خانم به هر شکل و شیوه ای و حتی برای کمک غلط بود ...

سلام،

نمی‌دونم نوع این ارتباط رو از تاپیک خوندید یا نه.

محض اطمینان،من بدلیل شرایط کاری،بعد مسافت داشتم با محل زندگیم.از این جهت واسه پرکردن اوقات فراغتم شروع به کاری کردم که خیلی بهش علاقه دارم؛تدریس.ارتباط من با حدود ۲۷نفر از پشت کنکوریا و محصلا از چهار گوشه ایران از راه تلگرام و برای تدریس بود.

مورد خاص این خانم هم که از طریق یکی از دانش آموزان فهمیدم،باعث شد بهش کمک کنم.

وظیفه خودم دیدم که واسه کسی که عزیزترین موجود دنیا واسه ش پدر معتادش بود اگه بتونم کاری کنم که راه مادر و خواهرش و نره‌.

که خدا رو شکر موفق شدم.

شاید اسمش سوپرمن بازی نباشه،اسمش کمک از یه شخصی در فاصله ۱۰۰۰کیلومتری از کس دیگه ای باشه.

توصیه هاتون رو انجام میدم.

ممنون که وقت گذاشتین.

مشکل از جایی شروع شده که شما وقتی با اون دختر آشنا شدید و شرایطش فهمیدید باید درموردش با همسرتون صحبت می‌کردید که مطمئنن اون دیگه بهتون شک نمیکرد،مثلا می‌گفتید یه خانمی چندروزی تو فلان گروه باهاش آشنا شدم و شرایطش اینه و کلا هر موقع با اون خانم صحبت می‌کردید کامل همسرتون در جریان صحبتاتون قرار می‌دادید حتی به خانم تون می‌گفتید برا حل مشکلش باهاش صحبت کنه 

ولی متاسفانه شما آقایون به فکر همه هستید إلا اون کسی که جلو چشمتونه

الآنم با خونه به نام زدن و رمز رو گوشی نداشتن و...کار به سختی درست میشه که احتمالا شما یه جا کم میارید 

به نظر من سعی کنید خانمتون در جریان کل زندگی اون خانم قرار بدید و حتی شماره و آدرس اگه ازش دارید بهش بدید ،بگید اگه می خواد با اون خانم تماس بگیره و بهش بگه شوهرم درمورد شما باهم صحبت میکرد و کل جریان زندگیتون بهم گفته و ازش احوالپرسی کنه ،مطمئن باشید کم کم خانمتون بهتون اعتماد می‌کنه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

اول که شما بهتره بجای واژه من مردم بنویسید من آقا هستم 

دوم حس ششمم بسیار قوی هست حسم میگه هدفتون تبلیغ مدرس بودنتون هست که از اینجا بهتون درخواست بدن و کسب درآمد داشته باشید چون هر دو کامنت یکیش مبحث اینه که دارین میگین بی نظیر هستین و چند تا شاگرد دارین و.... که البته این موضوع اگر با صداقت بیان بشه موردی نداره 

سوم یک درصد اگر داستان صحت داشته باشه 

شما عادت کردین به مخفی کاری تا ترکش نکنید هیچ چیزی درست نمیشه اینجا بودنتون هم ممکنه باعث بی اعتمادی همسرتون بشه چون با هزاران خانم در ارتباط هستین دست همسرت بگیر هر دو با هم به مشاور خانواده مراجعه کنید 

تنهایی کاری از پیش نمیره 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

من همیشه همه جوره ب شوهرم اعتماد کامل داشتم هیچ وقت چیزی ذهنمو مشغول نمیکرد 

ولی سر یه شوخی  مسخره ک اونو دوستش باهم داشتن.. 

من حساس شدم  رو شوهرم،این حساسیتم زیاد شد، باعث یکسال دعوا وقهر شد. اون اعتماد کاملی ک بهش داشتم از دست  رفته، هرکاری کردم نتونستم عین قبل بشم 

ارزومه برگردم مثل گذشته ها بشم بدون هیچ فکری ، حسم نسبت بهش مثل قبلا بشه

ولی میدونم دیگه نمیشه

خیلی مراقب باشین اون اعتماده از دست نره 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز