2777
2789
عنوان

من مردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 125 پست
ممنون که وقت میذارین. اگه بگم نه،خب سوال پیش میاد که پس چرا اینقدر واسه ش وقت گذاشتم؟ اگه بگم ب ...

متوجه شدم .

جسارتا  سابقه قبل ازدواج درباره ارتباط با خانمی داشته اید ؟

از خدا جوئیم توفیق ادب
خانومازودمیبخشن ولی دیرفراموش میکنن هرکارکنی اون شک روبازم بهت داره جلوش گوشی دستت نگیرووقتی پیششی ب ...

باور کنین خانم من از سرم زیاده.

همه جوره سرتر از منه.

اینو میگم که بدونین اگه بخشید،لطف بیکران کرده و اگه نبخشه،حقیه که واسه ش قائلم.

اما کاش اینجور پیش نمی رفت.آخه من خیانت نکردم.

ممنون که جواب میدید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باور کنین خانم من از سرم زیاده. همه جوره سرتر از منه. اینو میگم که بدونین اگه بخشید،لطف بیکران کرد ...

گفتم که زودمیبخشن ودیرفراموش میکنن ووقتی فراموش میکنه که ازت مطمئن بشه کارهایی هم که گفتم بکنی برابخشیدنش بودصبرمیخوادولی میشه یه چیزم یادم رفت جلوش ازهیچ زنی تعریف نکن وسعی کن توجمع ازخوبیای زنت بگی

🤪

متوجه شدم . جسارتا  سابقه قبل ازدواج درباره ارتباط با خانمی داشته اید ؟

باور کنید،بخدا قسم از دهها منجلاب بسلامت گذشتم،مواردیکه روم نمیشه بگم.فقط به این دلیل که به خودم گفتم اگه یه روز زن گرفتم و ازم پرسید آیا قبل از من با کسی رابطه داشتی یا نه,نمیتونم به دروغ بگم نه و با این دروغ بزرگ دلی رو راحت کنم که راحتی و آرامشش به دروغ بنده.ولله قسم دلیلم این بود و موفق شدم.بطوریکه با داشتن شغل مناسب و شش سال خونه ی مجردی بدور از شهر خودم  و ماجراهای عجیب،تا شب عروسیم باکره بودن.

اگه معنی باکره رو بشه در مورد پسر بکار برد.

باور کنید،بخدا قسم از دهها منجلاب بسلامت گذشتم،مواردیکه روم نمیشه بگم.فقط به این دلیل که به خودم گفت ...

باور میکنم ...

ببین گاهی توضیح دادن زیاد هم از آدم مجرم می‌سازه 

توی دلت نگران آینده زندگیت باش ..‌ خونه ت رو هم برای اثبات خودت و پایبندی در زندگی به نامش بزن ...

اما غرور مردانه ت رو هم حفظ کن ..‌ بگو که از اثبات خودت خسته شدی ... و دیگه توضیحی برای ناباوری های زنانه ی اون نداری. یه مدت سکوت کن و گوشی هم دست نگیر ... دیگه بیماری شک اگه توی وجودش خانه کرده باشه مشکل تو نیست ... اون زن هم باید که برای نجات زندگیش تلاش کنه . 

از خدا جوئیم توفیق ادب
گفتم که زودمیبخشن ودیرفراموش میکنن ووقتی فراموش میکنه که ازت مطمئن بشه کارهایی هم که گفتم بکنی برابخ ...

اصلا از هیشکی تا حالا تعریف نکردم.

اون بسیار زیباست،دانا،با پشتکار،مدیر،دلسوز، آینده نگر و ...

باور کنین کم گفتم.

باور میکنم ... ببین گاهی توضیح دادن زیاد هم از آدم مجرم می‌سازه  توی دلت نگران آینده ...

یه خانمی تو همین تاپیک گفت برو پیش مشاور.

قبلا رفتم،اما مشاور فقط یه نفره که یک دهم راهنمایی خانمایی این سایت رو نکرد.

جواب شما خیلی جامع و کامله.ممنون که نظر می‌دین.

باور میکنم ... ببین گاهی توضیح دادن زیاد هم از آدم مجرم می‌سازه  توی دلت نگران آینده ...

در ضمن نصف خونه رو که بنامش میزنم.

چند وقت پیش هم یه زمین ۶۵۰متری خواستم بخرم بزنم بنامش که معامله مون نشد.منتظر فرصتم.

باور کنین خانم من از سرم زیاده. همه جوره سرتر از منه. اینو میگم که بدونین اگه بخشید،لطف بیکران کرد ...

خودتو بذار جای همسرت اگه بعد از چند سال بفهمی همسرت ی مرد معتاد رو برده برای ترک و چندین ماه یا سال دنبال نجاتش بوده و این دکتر و اون دکتر رفته براش و باهاش حرف زده و مثل ی مشاور یا راهنما کمکش کرده تا اون مرد از منجلاب اعتیاد نجات پیدا کرده و حالا شاغل شده و میتونه سر پای خودش بایسته و در تمام این مدت با هم حرف میزدن و چت میکردن و دردشما دل میکردن و شما هیچوقت نفهمیدین و چتهاشونو ندیدین چون پاک شدن چه حسی نسبت به خانمتون داشتین ؟

اونم در زمانی که شما نبودین و شهر دیگه سرکار بودین و برای خانوادتون تلاش میکردین 

حس ی زن هیچوقت هیچوقت اشتباه نمیکنه و اون اعتماد هیچوقت بر نمیگرده 

سلام 

ببینید 

اشتباه شما اون موقع بود که وقتی به اون دختر خانم جهت جلوگیری از، از بین بردن خودش

کمک می کردید، باید بلافاصله با همسرت تماس می گرفتید و شرح حال اون شاگرد رو توضیح می دادید 

تا ایشان به جای شما اون شخص رو نجات دهد و اون صحبت ها بین اون دو شخص صورت می گرفت 

حال جهت جلب نظر و توجه ایشان بهتر است تدریس را کنار بگذارید 

و بیشتر به ایشان توجه کنید 

اولویت اول :همسر و بنیاد خانواده 

بعد کمک به دیگران !!!!!

موفق باشید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز