2777
2789
عنوان

من مردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 125 پست

حتما فکر کرده زیادی توجه دارید و خارج از وظیفه بوده.

به هر حال اگه تو همون دوره در جریان قرار میدادید همسرتونو این موضوع پیش نمی‌اومد.

بهترین کار از نظر من اینه که دیگه به هیچ خانمی بیش از اندازه نزدیک نشید و اگه جایی مثل این مورد واقعا نگران بودید همسرتونو همراه کنید

و البته تا یه مدت که اعتماد جلب بشه کلا بیشتر در جریان کاراتون بذارید

سخت تر از انتظار کشیدن،منتظر چیزی نبودنه...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتما فکر کرده زیادی توجه دارید و خارج از وظیفه بوده. به هر حال اگه تو همون دوره در جریان قرار میداد ...

بنظرم اومد مورد خاصی نبود که اونم در جریان باشه.

که اشتباه کردم.

ولی من بیش از حد به ایشون نزدیک نشدم.

یکی از شاگردان من بود مثل بقیه،البته مشکلاتی داشت که سعی کردم نذاره جلوی تحصیلشو بگیره یا بلایی سر خودش بیاره.

خانومازودمیبخشن ولی دیرفراموش میکنن هرکارکنی اون شک روبازم بهت داره جلوش گوشی دستت نگیرووقتی پیششی بیشتربهش توجه کن گاهی بی مناسبت کادوبگیرازاندام وقیافش تعریف کن وباعرض معذرت بسیارمطمئنش کن که ازرابطه باهاش لذت می بری وقتی خونه نیستی هم پیام عاشقانه یازنگ زدن بهش فراموش نشه 

🤪

خوندم  اما گاهی بعضی حس ها رو توی لایه های درونی ذهنمون مخفی میکنیم  قاطع باشید بله یا خ ...

ممنون که وقت میذارین.

اگه بگم نه،خب سوال پیش میاد که پس چرا اینقدر واسه ش وقت گذاشتم؟

اگه بگم بله،که مکالمات بین ما این رو رد می‌کنه.

جوابتون اینه،در جایگاه کسی که کاری از دستش واسه یه دختر واقعا بی پناه بر اومد و انجام داد،بله.

اگه حرفم رو شعار ندونین،شریعتی یه جایی میگه:حرف آدمها براتون مهم نباشه،اما سرنوشتشون براتون مهم باشه.منظور حرفشون در مورد خودتونه.

سرنوشت این دختر واسه م مهم بوده و هست.

تا جایی تونستم و کمکش کردم اما الان با توجه به مورد پیش اومده نمیتونم.

امیدوارم جوابتونو گرفته باشین.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز