2777
2789
عنوان

من مردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 125 پست

سلام

آقای محترم اینجا هرکس نظر و تجربه خودشو میگه و از دیدگاه خودش حرف میزنه پس بهتره از نظر دوستان استفاده نکنید چ بسا من خوندم تعدادی بچه بازی بود تعدادی اوضاع رو بدتر میکرد و...

بنظرم از یک شخص که در این زمینه تبحر داره کمک بگیرید

حالا درسال گفتین مشاور کمکی نکرد اما خب همه مشاور ها یکی نیستن و با تحقیق از یه مشاور حاذق کمک بگیرید و در مرحله بعد 

با همسرتون صحبت کنید نه به این صورت ک هعی توضیح بدین و 

و بخایین راضیش کنید اعتماد کنه جوری صحبت کنید ک من از خودم خیالم راحته و دلیلی نداره وقتی چیزی نبوده بخام کتمان کنم 

وظیفه انسانی هر بشر هست ک ب هم نوع خودش کمک کنه.حتما حکمتی داشته شما سر راه اون دهتر قرار گرفتین

بنظرم گاهی توضیح زیاد سوتفاهم رو بیشتر میکنه

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم برنامه نویس هستم پشتیبانی می کنم

وقتایی هم اموزش میدم

ولی از قبل یه کار ریز ریز به شوهرم میگم یعنی مثل دوست براش تعریف می کنم. بیشتر هم با آقایون در ارتباط هستم اما چون هیچ وقت پنهون کاری نداشتم و همه چیز واضح بوده هیچ وقت همسرم ناراحت نشده

اگه کارهمسرتونم تدریسه بهتربودشاگردتونوبه خانمتون معرفی میکردیدومثله دوتادوست همه چیوازاول میگفتید ازنظرهمسرتون شاید شمازیادی به شاگردتون کمک کردید وزنا الکی بی اعتمادنمیشن شایدلحن صحبتتون یارفتارتون زیادی صمیمی بوده

سلام آقای محترم اینجا هرکس نظر و تجربه خودشو میگه و از دیدگاه خودش حرف میزنه پس بهتره از نظر دوستان ...

ممنونم.

مشاور آموزش مدرسه ای دیده.هر آنچه خونده میگه.نسخه هاشون اکثرا مشابه هستن.

اما شما الان چیزی گفتی که اون مشاور اصلا نگفت.و کاملا هم نظرتون درست بود.توی این مورد خاص،داوری و درخواست کمک و نظر از شما خانمایی که همجنس همسرم هستین،با توجه به حساسیت مسأله که شک به خیانت هست،خیلی بیشتر می‌تونه کمک کنه.چون با وجود اینکه میتونید جانبدارانه حرف بزنید، اما منطقی بیان کردید.

سپاسگزارم.

اگه کارهمسرتونم تدریسه بهتربودشاگردتونوبه خانمتون معرفی میکردیدومثله دوتادوست همه چیوازاول میگفتید ا ...

توی تاپیک گفتم که من و همسرم دور بودیم از هم.

بعدشم میدونست که تعداد زیادی رو درس میدم(حدود۳۰ نفر) اما اعتراف میکنم شبی که حدود ۲۰ترامادول خورده بود خیلی احساسی بهش پیام دادم تا اونو بالا بیاره.

ترامادول ها متعلق به پدرشون بود.

توی تاپیک گفتم که من و همسرم دور بودیم از هم. بعدشم میدونست که تعداد زیادی رو درس میدم(حدود۳۰ نفر) ...

ازکجامیدونستیدواقعا۲۰تاترامادول خورده؟۲۰تاترامادول با بالااوردن مگه خارج میشه ازبدن؟بنظرم شاگردتونم ازشماخوشش میادوخانمت اینوفهمیده شک نکن

ازکجامیدونستیدواقعا۲۰تاترامادول خورده؟۲۰تاترامادول با بالااوردن مگه خارج میشه ازبدن؟بنظرم شاگردتونم ...

پدرش معتاده.تا فرصت رو خورد بهم اطلاع داد.و وقتی بالا آورد نشونم داد(گفتم نشونم بده که خیالم راحت سه نمی می‌ره).ولی تا چند روز حالش خوب نبود.بعدشم اون حتا عکس منم ندید,چطور ازم خوشش اومده؟

پدرش معتاده.تا فرصت رو خورد بهم اطلاع داد.و وقتی بالا آورد نشونم داد(گفتم نشونم بده که خیالم راحت سه ...

اهان فک کردم همودیدید ولی بهرحال همون احساسی حرف زدنتون خانمتوحساس کرده شاید اگ واقعاچیزی نبوده درست میشه حتمابیشتربه همسرت توجه کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز