2777
2789
عنوان

من مردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 125 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظر من تا میتونی خانمت رو از همه چیز مطمئن کن. پرینت خطت رو تا چند ماه پیشش هم بگیر و بده به خانومت

گوشیت رو مدام در اختیار خانومت قرار بده. هر جایی می خوای بری یا هر کاری داری از قبل باهاش هماهنگ کن و بهش اطلاع بده. اگر خانومت موافق باشه به اون دختر با هم تماس بگیرید و بگید دیگه هیچ زنگ و پیامی نده و دلیلش هم بگید که همسرتون ناراحت هست.

اینو بدونید هیچ چیز بیشتر از همسرتون ارزش نداره. از خودش بپرسید که دوست داره شما چیکار کنید که خودتون رو ثابت کنید

حالا که حستون دروغ نمیگه،الان حس شما نسبت به کار من چیه؟ من دروغ گفتم؟ اشتباه کردم؟ خیانت کردم؟

والله هر زنی،شوهر خودشو بهتر میشناسه.اینکه همسرتون شناخت کامل از شما داره ، از اول زندگی تونستین  اعتماد همسرتونو جلب کنین که ایشون هم این مسایل رو در روابط و حیطه کاری،عادی بدونه و بعد چندسال زندگی مشترک به شما شک نکنه؟. اینکه ایشون در کل ادم حساس و شکاکیه.

من به شخصه، با اینکه میدونم همسرم با همکاران خانم در ارتباطه، اما ذره ای بهش شک ندارم و بالعکس. چون اعتماد متقابل بینمون هست‌

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
به نظر من تا میتونی خانمت رو از همه چیز مطمئن کن. پرینت خطت رو تا چند ماه پیشش هم بگیر و بده به خانو ...

ممنون که جواب دادین.

من هیچ تماسی با اون دختر دیگه ندارم.

گرچه اکثر تماسام راجع به درس بود و توی گروه تلگرامی یا واتساپی.

من چند نوبت از خودکشیش جلوگیری کردم.

هیچکس نمیتونه جای خانمم رو بگیره واسه م.

خونه م رو هم می‌خوام به نامش کنم.البته خودش نمیدونه.

والله هر زنی،شوهر خودشو بهتر میشناسه.اینکه همسرتون شناخت کامل از شما داره ، از اول زندگی تونستین &nb ...

تدریس کار من نیست.

اما بلدم و فکر میکنم خیلی کمک کردم تا حالا.

من کارشناس پروژه م.

از راه های مختلف اعتمادش رو جلب کن و برای این کار بیشتر از خودش کمک بگیر

راجع به اون دختر هم اصلا تعریف نکن و کمی هم بدگویی کن که بدونه به چشمت نیومده

یه جور صحبت کن که از روی ترحم کمک کردی

۳۰

اهان

خب اگ مشکلتون خیلی عمیق شده ب نظرم از مشاور کمک بگیرید

و این ک برای جلب اعتماد همسرتون هرکاری ک میشه رو بکنید مثلا موقع استفاده از گوشی پیش همسرتون استفاده کنید ، تفریح برید اگ بچه دارید بچها رو پیش کسی بزارید دو نفره برید بیرون محبت رو بیشتر کنید سعی کنید درمورد اون موضوع حرف نزنید اگ حرفش پیش اومد عصبانی نشید با حوصله و محبت جوابش رو بدید ، فردا هم روز زنه در حد توان مالی ی هدیه براشون تهیه کنید

ممنون. اشتباهم چی بوده بنظرتون؟

اگر شما کارت تدریس بوده باشه اشکالی نداره

ولی شما کارت این نبوده و به این شکل با این خانوم ارتباط گرفتی

اگر عین همین مسئله برای همسرت پیش میومد ناراحت نمیشدی.

اینجور به نظر میاد که شما برای ارتباطت با این خانوم از تکنیک بهونه تدریس استفاده کردی مثل خیلی از آقایون که دنبال یه بهونن که ارتباط بگیرن

البته اصلا قصد تهمت یا بی احترامی ندارم فقط گفتم برای همسرتون این طور به نظر میاد

اهان خب اگ مشکلتون خیلی عمیق شده ب نظرم از مشاور کمک بگیرید و این ک برای جلب اعتماد همسرتون هرکاری ...

ممنون.

حتما اینکارو میکنم.

مشاور رفتم.اون یه نفره امااینجا طوفان فکری هست و بیشتر کمکم میکنین.