2777
2789
عنوان

خانم ها بنظرتون خوب خرید کردم؟

1257 بازدید | 81 پست

یه برنج گیلانی سه کیلو و هفتصذ شد دویست و چهل و خوزده ای سه تا رب بزرگ شد دویست وچهل و یک روغن پنج کیلویی شد دویست و هفتاذ و هشت تومن تقریبا فکر کنم همش هفتصد و پنجاه شده  قسط و قرض و اجاره و بیمه رو دادم مونده تو حسابم دو و هفتصد بنظرتون خوب خزید کردم؟

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مابقی خریداچی؟اگه یخچالت پره خوبه میرسونی

یخچالم که پر نیست اما حبوبات دارم خب هفت تومن ریختن کل اینا شد هفتصد و پنجاه تقریبا اجاره خونه و قسط و بیممو دادم موند. دو و هفتصد 

من رفتم دیروز فروشگاه ۵ ملیون خرید کردم شد ۵ تا پلاستیک و ی برنج 😑😐

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

اولین باره خرید رفتی؟ اینهمه رب واسه ادم مجرد! اونم با این حقوق

اخه احتیاج میشع بعدشم هم خیلی بزرگه هم قیمتش هشتاد تومن بود بنظزم مناسب اومد خریدم فروشگاه رب خیلی کوچولو رو میذه چهل تومن