2777
2789
عنوان

خانم ها بنظرتون خوب خرید کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیا خرید کردیذ؟

همچی برنج روغن حبوبات کنسرو رب ماکارانی شوینده و ‌‌‌‌‌...... هرچیزی ک خونه احتیاج داره جز گوشت و مرغ

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بابا عزیزم ما خانواده ایم حالا مثلن یه شیشه رب برای یه ماه کافیه چطوری انقد رب استفاده میکنی تو تنها ام هستی آخه 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
تازه روغن هم زیاد خریدی، اگر ماهانه خرید میکنی یه عدد مرغ وکمی چرخ کرده وسبزی ومیوه ولبنیات واین چیز ...

اخه من از بازار خزید کردم و اینکه خیلی بصرفه در میاد بعدشم اذم ارزون بخره داشته باشه بهتر از اینه که به فروشگاه چقدر ادم پول بذه

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
دختر خوب تو یه شیشه رب میگرفتی یکم گوشت یا سویا میگرفتی. یکم سبزیجات میگرفتی

اخه عزیزم بازار روز یا بازار دستفروش ها قیمتش بصرفس و میخوام داشتع باشم و نمیخوام از فروشگاه خریذ کنم 

اخه من از بازار خزید کردم و اینکه خیلی بصرفه در میاد بعدشم اذم ارزون بخره داشته باشه بهتر از اینه که ...

افرین ولی در کل زیاد داشته باشی صرفه جویی نمیکنی  ولی به فکر برنج ووروغنی خوبه

بابا عزیزم ما خانواده ایم حالا مثلن یه شیشه رب برای یه ماه کافیه چطوری انقد رب استفاده میکنی تو تنها ...

اخع میدونی بازار روز قیمتش به صرفست و من نمیخوام از مغازه خرید کنم میخوام داشته باشم

اخه عزیزم بازار روز یا بازار دستفروش ها قیمتش بصرفس و میخوام داشتع باشم و نمیخوام از فروشگاه خریذ کن ...

میدونم ولی این جور خرید رو کسی میکنه ک حقوقش یکم بالاتر باشه یا اینکه چیزای دیگه داشته باشه. اخه رب! 

میدونم ولی این جور خرید رو کسی میکنه ک حقوقش یکم بالاتر باشه یا اینکه چیزای دیگه داشته باشه. اخه رب! ...

الان ششصد تومن پول یه شلوار ایرانی یک ماه مصرفه کجای کاری خواهرم