من این کارا رو انجام بدم بعد ۲ روز میگم حوصله ندارم...مسیر تکراری...همه چی تکراری و بیهوده...خب که چ ...
خوب عزیزم آدمیزاد که هر روز حالش خوب نیست و انرژی نداره یه روزی حالش خوبه یه روز نه بستگی داره چقدر خودتو مشغول کنی خیلی تأثیرگذاره....
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
شاید کمبود ویتامین داری ... به هرحال سعی کن به خاطر افسردگی زندگیتو متوقف نکنی باور کن ۹۹ در ...
راس میگی ولی من اصلا نمیتونم کاری انجام بدم
از دختر باانگیزه و شیطونی ک همه جا به دیوونه بازیو و پرانرژی بودن و موفق بودن معروف بود تبدیل شدم به یه آدمی ک حالم از ریخت خودمم بهم میخوره تو آینه حتی نمیتونم یه لحظخ آروم بخوابم نمیدونم چمه 💔
اهنگ شادم خیلی خوبه همزمان با کارای خونه اهنگ شاد بزاری با اسپیکر یا تی وی
دقیقاً ،ببین الان اونایی که ناامیدین و افسرده ،من این راهرو رفتم خیلیا اینارو میگفتن اما هیچکدومو انجام نمیدادم ولی از وقتی تصمیم گرفتم برا خوب شدن واقعا انجام دادمو نتیجه گرفتم
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
من پانیک و حمله عصبی و افسردگی شدید داشتم بعدش باردار شدمو۳ماه اول داغون شدم بخاطر نخوردن قرص هام. ...
دقیقاً همینه
من پانیک و حمله عصبی و افسردگی شدید داشتم بعدش باردار شدمو۳ماه اول داغون شدم بخاطر نخوردن قرص هام. ...
آره اگ ی روزایی سرم شلوغ باشه کمتر فکر و خیال میکنم و حالم بهتره ولی مشکل اینجاست انقد حالم بد بود ک همرو با گنداخلاقیام از خودم روندم و دوستام خانوادم همه رو از خودم دور کردم و دلشونو شکوندم کلی کار دارم برای انجام دادن ولی یکیشونم انحام نمیدم💔
منم ی مدت پیاده روی رو تو روزمره م گذاشتم علی رغم ی سری موناع بازم سعی میکنم پیاده روی رو برم ...
ببین حتما این روزا برین باشگاه ترغیب بشین که برین ،من برای ثبت نامش اصلا مسیرو نفهمیدم چطور رفتم انقد حالم بدبود از آدمای باشگاه بدم میومد حوصله خودمم نداشتم باورت میشه کم کم با بدترین حال ممکن میرفتم باشگاه وبا بهترین حال ممکن میرفتم بیرون خدایی معجزه کرد ،ورزس معجزه میکنه اگه مداوم انجام بدی