2777
2789
عنوان

افسردگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 52 پست
حس میکنم دیگ هیچ وقت حالم خوب نمیشه

من فکر میکنم شخصیت من برای زندگی الانم نبوده بعد دنیا به زور منو کشونده اینجای زندگیم... خب وقتی من نمیتونم خودم باشم چجوری خوشحال باشم ... چون مثل کلاف پیچیده شده و منم توانایی هندل شو ندارم پس تغییرشم نمیتونم بدم...

حس میکنم دیگ هیچ وقت حالم خوب نمیشه

نگران نباش میشه همه زنها این دورها رو دارن بخاطر هورموناشونه باید حرکت کنی ،بخپا الان منم بگم چیزی خوشحالم نمیکنه واقعا نمیکنه اما اگه برخلاف میلم بگم گل و گیاه حالمو خوب می‌کنه یا بگم خرید حالمو خوب می‌کنه برخلاف میلم کلمه خوب تو نظرم میمونه کم کم به حالم غلبه می‌کنه و طی چند روز حالم خوب میشه،امتحان کن ضرر نداره

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم شخصیت من برای زندگی الانم نبوده بعد دنیا به زور منو کشونده اینجای زندگیم... خب وقتی من ...

داری ،تغییر کن ،کلمه نمیتونم وجود نداره،مثل اینکه دستشویی داری بگی نمیتونم و چه اتفاقی میوفته خودتو خراب میکنی و.....گرفتی که چی میگم 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫