2777
2789
عنوان

افسردگی 💔

310 بازدید | 52 پست

راهکار بدید لطفا برای درمانش 

پیش تراپیست رفتم تاثیری نداشت

قرص نمیخوام بخورم عوارضش زیاده

اعتیاد آوره

لطفا اگر کسی راه حلی داره بگه

خیلی حالم بده جوری ک حتی نمیتونم از جام پاشم

اینطوری دارم تر میزنم به زندگیم

اگر کسی راه حلی داره بگه لطفا🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا افسرده ای واقعا؟پاشو‌واگه از زندگیت راضی نیستی عوضش کن!

خدارو یادت رفته؟اون هستا..‌.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دوسال افسردگی داشتم قبولش نمیکردم ،افسردگیم به خاطر ورشکست شدنم بود ،تا اینکه به پنیک تبدیل شد و مجبور شدم برم روانپزشک ،یکسال دارو خوردم،راحتم گذاشتم کنار الانم حالم عالیه دوباره کارمو شروع کردم و حتی موفق تر از قبلم،دارو عارضه اش خیلیییی کمتر از تبعات افسردگیه عزیزم 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

ببین بزور برو پیاده روی بزور،حتئ اگه حالت خیلی بده ،آب سرد بزن به صورتت،بر خلاف حست عمل کن ،برو باشگاه معجزه می‌کنه روزای اول داغونه اما کم کم دیگه نمیتونی یه روز نری،از ته وجودت نفس بکش ،عمیقا،به خود اعتمادله نفس بده بازم برخلاف حست,کارخونه انجام بده هرچند بی کیفیت اما انجام بده ،اصلا نشین ،مشغول باش ،کم کم همه چی میوفته رو غلطک

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز