samaa75800 مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 343 عنوان افسردگی 💔 | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 52 پست راهکار بدید لطفا برای درمانش پیش تراپیست رفتم تاثیری نداشتقرص نمیخوام بخورم عوارضش زیادهاعتیاد آورهلطفا اگر کسی راه حلی داره بگهخیلی حالم بده جوری ک حتی نمیتونم از جام پاشماینطوری دارم تر میزنم به زندگیماگر کسی راه حلی داره بگه لطفا🙃 1402/09/19 | 02:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samaa75800 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 343 منم همش مقاومت کردم در برابر قرص خوردن،، ولی باور کن حالت بهتر میشه با قرق حتما برو تحت نظر دکتر دار ... واقعا ینی بهتر میشم؟
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16904 درسته حق با شماست توجه هم داشته باش درمان افسردگی طول میکشه. چون خیلی آرام آرام جلو میاد خیلیم به سختی عقب نشینی میکنه. دارو ها هم طول میکشه تا اثر کنه. حتی ممکنه اول حالت بدتر بشه. باید صبر کنی ولی آخرش انشاالله زندگیت نرمال میشه
صدف__ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 815 ببین بزور برو پیاده روی بزور،حتئ اگه حالت خیلی بده ،آب سرد بزن به صورتت،بر خلاف حست عمل کن ،برو باشگ ... من این کارا رو انجام بدم بعد ۲ روز میگم حوصله ندارم...مسیر تکراری...همه چی تکراری و بیهوده...خب که چی.. بعد دو هفته هیچ جا نمیرم...تنبلم یا افسرده؟
samaa75800 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 343 توجه هم داشته باش درمان افسردگی طول میکشه. چون خیلی آرام آرام جلو میاد خیلیم به سختی عقب نشینی میک ... ممنون از راهنماییتون 🌹
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4257 منم احساس میکنم افسرده شدم اصلا حوصله هیچ کاری و ندارم خونمون بهم ریخته فقط دوسدارم با گوشی باشم خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
samaa75800 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 343 من این کارا رو انجام بدم بعد ۲ روز میگم حوصله ندارم...مسیر تکراری...همه چی تکراری و بیهوده...خب که چ ... قبلا هم اینطوری بودی؟من قبلا اصلا مث الانم نبودمالان دیگ زندگی و هیچییی معنایی نداره برام هیچی
queen_hodam عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 12318 نماز بخون قرآن بخون .سوره یاس رو بخون چهل روزی هر روز یکی نیت کن قبلش حالت خوب شه نقاشی بکش به هرچی علاقه داری انجام بده هر روز نیم ساعت یا ورزش کن یا برقص .اهنگ غمگین اصلا گوش نده فقط شاد هرچی دوس داری دلت میخواد بخر بخور.هروقت حالت خوب نبود برو حموم .به خودت برس ماسک بزار رو پوست و موهات وقتت بگذره فکر زیاد نکنی .فیلم سریال یا انیمیشن دانلود کن ببین .هروقت فشار و استرس روت بود تو دفتر بنویس علتشو...مهربون باش با همه چون انرژی خوب بدی انرژی خوب میگیری لباسای رنگ شاد رو بپوش لباس رنگ سیاه نپوش ولی نماز خواندن و قرآن خواندن و دعا کردن رو فراموش نکن واسه حال خوبت خیلی تاثیر دارهانشاالله خوب شی🌱
صدف__ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 815 دوسال افسردگی داشتم قبولش نمیکردم ،افسردگیم به خاطر ورشکست شدنم بود ،تا اینکه به پنیک تبدیل شد و مجب ... انرژی گرفتی کارتو شروع کردی ... من انرژی هم داشته باشم علاقه به هیچی ندارم...تنبلم یا افسرده؟
samaa75800 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 343 منم احساس میکنم افسرده شدم اصلا حوصله هیچ کاری و ندارم خونمون بهم ریخته فقط دوسدارم با گوشی باشم گوشی حالم آدمو بدتر میکنه قبول داری؟ولی باز از چیزای دیگ بهتره
samaa75800 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 343 نماز بخون قرآن بخون .سوره یاس رو بخون چهل روزی هر روز یکی نیت کن قبلش حالت خوب شه نقاشی بکن ب ... خیلییی ممنونحتنا از راهنمایی هاتون استفاده میکنم❤
صدسالتنهایییییی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10244 ببین بزور برو پیاده روی بزور،حتئ اگه حالت خیلی بده ،آب سرد بزن به صورتت،بر خلاف حست عمل کن ،برو باشگ ... اهنگ شادم خیلی خوبه همزمان با کارای خونه اهنگ شاد بزاری با اسپیکر یا تی وی
haniye77 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 6540 منم حالم خوب نیست . افسردگی دارم و هیچی هم حالمو خوب نمیکنه اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
_قلب_شیشه_ای_ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 14265 شاید کمبود ویتامین داری ...به هرحال سعی کن به خاطر افسردگی زندگیتو متوقف نکنی باور کن ۹۹ درصد مردم افسردگی دارن ولی تلاش میکنن حداقل در ظاهر خوب باشن و کاراشونو انجام بدن
صدف__ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 815 قبلا هم اینطوری بودی؟ من قبلا اصلا مث الانم نبودم الان دیگ زندگی و هیچییی معنایی نداره برام هیچی آره اصلا یادم رفته خوشحالی چه حسیه ، بعضی ها میرن تو جمع حالشون بهتر میشه اما من همه شخصیتای آدما برام حوصله سر بره