2777
2789
عنوان

افسردگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 52 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درسته حق با شماست

توجه هم داشته باش درمان افسردگی طول می‌کشه. چون خیلی آرام آرام جلو میاد خیلیم به سختی عقب نشینی می‌کنه. دارو ها هم طول می‌کشه تا اثر کنه. حتی ممکنه اول حالت بدتر بشه. باید صبر کنی ولی آخرش انشاالله زندگیت نرمال میشه

ببین بزور برو پیاده روی بزور،حتئ اگه حالت خیلی بده ،آب سرد بزن به صورتت،بر خلاف حست عمل کن ،برو باشگ ...

من این کارا رو انجام بدم بعد ۲ روز میگم حوصله ندارم...مسیر تکراری...همه چی تکراری و بیهوده...خب که چی.. بعد دو هفته هیچ جا نمیرم...تنبلم یا افسرده؟

من این کارا رو انجام بدم بعد ۲ روز میگم حوصله ندارم...مسیر تکراری...همه چی تکراری و بیهوده...خب که چ ...

قبلا هم اینطوری بودی؟

من قبلا اصلا مث الانم نبودم

الان دیگ زندگی و هیچییی معنایی نداره برام هیچی

نماز بخون قرآن بخون .سوره یاس رو بخون چهل روزی هر روز یکی نیت کن قبلش حالت خوب شه 

نقاشی بکش به هرچی علاقه داری انجام بده هر روز نیم ساعت یا ورزش کن یا برقص .اهنگ غمگین اصلا گوش نده فقط شاد 

هرچی دوس داری دلت میخواد بخر بخور.هروقت حالت خوب نبود برو حموم .به خودت برس ماسک بزار رو پوست و موهات وقتت بگذره فکر زیاد نکنی .فیلم سریال یا انیمیشن دانلود کن ببین .هروقت فشار و استرس روت بود تو دفتر بنویس علتشو...

مهربون باش با همه چون انرژی خوب بدی انرژی خوب میگیری لباسای رنگ شاد رو بپوش لباس رنگ سیاه نپوش 

ولی نماز خواندن و قرآن خواندن و دعا کردن رو فراموش نکن واسه حال خوبت خیلی تاثیر داره

انشاالله خوب شی🌱

دوسال افسردگی داشتم قبولش نمیکردم ،افسردگیم به خاطر ورشکست شدنم بود ،تا اینکه به پنیک تبدیل شد و مجب ...

انرژی گرفتی کارتو شروع کردی ... من انرژی هم داشته باشم علاقه به هیچی ندارم...تنبلم یا افسرده؟

منم احساس میکنم افسرده شدم اصلا حوصله هیچ کاری و ندارم خونمون بهم ریخته فقط دوسدارم با گوشی باشم

گوشی حالم آدمو بدتر میکنه قبول داری؟

ولی باز از چیزای دیگ بهتره

قبلا هم اینطوری بودی؟ من قبلا اصلا مث الانم نبودم الان دیگ زندگی و هیچییی معنایی نداره برام هیچی

آره اصلا یادم رفته خوشحالی چه حسیه ، بعضی ها میرن تو جمع حالشون بهتر میشه اما من همه شخصیتای آدما برام حوصله سر بره