2777
2789

خدایا چرا همچین بچه هایی رو  به  دنیا  میاری😭😭

دخترخواهرم از سه سالگی مشخص شد اوتیسم داره... اوتیسم از نوع  بد هست...

هرچی بزرگ تر میشد بدتر میشد الان  ۱۲ سالشه

فقط کلمه میگه.... کلا هیچ فهم و درکی نداره.... خیلی اذیت میکنه ...همش دوس داره کارای خطرناک انجام بده... جلوشم بگیرن شروع میکنه  به  جیغ زدن تو آپارتمان.... یکی از همسایه ها  مدام با خوااهرم  جروبحث داره سر  این  موضوع...

جدیدا اگه چیزی میخواد جلوشو بگیرن میره خواهر کوچیکترشو که پنج سالشه میزنه... دستشم  سنگینه🤧

ما رو هم  میزنه هروقت جلوکاراشو بگیریم...

دستشم سنگینه

اگه لج  کنه  تو خونه  دستشویی میکنه.... همش دست میکنه  تو دندوناش تو لثش ..حتی خواهرم دیدش چیز فرو میکنه  ت  لثش.... تو اینستا  سرچ میکنه دندان پزشکی ...سرم زدم...🤕

اوضاعش همش داره بدتر میشه

ما میترسیم  یه  بلایی سر اون خواهرکوچیکش بیاره🤕 

خلاصه خواهرمو نابود کرده  یک  لحظه  اسایش نداره از دستش..‌😭معده درد گرفته سردرد مداوم💔

میان خونه ما یکی دوساعت میمونن من دیونه میشم از شرش.... دلم برا خواهرم میسوزه

یه مصاحبه از دکترهلاکویی دیدم که میگفت این کودک ها خطرناکن نباید مدرسه عادی برن

چون ممکنه بلا سر بچه ها بیارن گفت حتی مورد داشتیم باعث کوری دیگران شدن یا موردهای دیگه

اینو که دیدم دیگه خیلی میترسم واسه اون دخترخواهرم که کوچیکه پنج سالشه ماشالا خیلی خوشگل ک عاقلم هست

خواهرم گفت اگه بلایی سرش اورد می کشمش بعدشم خودمو میکشم😭

نمیشه هم گذاشتش بهزیستی اونجا خیلی بد برخورد میکنن کلیپاشونو که دیدیم همه

چه خاکی تو سرمون بریزیم😭

فکنم قبل اینکه پریوود بشه باید رحمش رو دربیارن

😔😔😔😔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

وای خدا... چه سخت

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☹☹☹☹

اره بهزیستی خوب نیست ی بنده خدایی بود تو بهزیستی کار میکرد تعریف میکرد میگفت بدددجوووری کتکشون میزنیم من انقدرررر دلم میسوخت ولی میگفت اگ نزنیم نمیشه کنترل کنیم البته مرکزش خصوصی نبود

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

چقدربیگناهن 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

کاش خدمات بهزیستی بهتر بود تا خانواده ها با خیال راحت بچه هاشونو میسپردن اونجا خدایی سخته کاش بچه دوم رو نمیاوردندخیلیا فرزند اوتیسم دارن دیگه بچه دار نمیشن بخاطر خود بچه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

عزيزم دختره

خیلی صبوری می خواد ولی تو رو خدا مثل فرشته نگاهش کنید 

بچه سالم بزرگ کردنش سخته اوتیسم که جای خود داره ولی اگه می تونید براش مربی بگیرید بذارید هم اون هم خودتون راحت تر زندگی کنید

خیلی سخته هم برا خواهرت هم برا اون بچه 

خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه 

قرص مخصوص ندارن آرومتر شن؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است