2777
2789
عنوان

زندگی با کودک اوتیسم وحشتناک ترین زندگیه😭🤕🤧😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5161 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا  انشاالله شفا پیدا میکنه  چرا باید رحمش رو دربیارن؟؟؟

پریود میشن یکیش خواهر من متولد 68 مادرم کاراشو میکنه عقب ماندگی ذهنی شدی داره

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یعنی اوتیسم درمان نداره؟  تا چند سالگی باهاشونه؟ چرا من آدمهای با سن بالا که اوتیسم دارن رو ت ...

درمان ندارع....بعضی ها اوتیسم خفیف دارن....اونا اذییت نمیکنن.از بین بچه های اوتیسمی باهوش ترند....وقتی بزرگ هم میشن .آروم ترن....اونایی هم ک نمیشه کنترل کرد.کلن تو بهزیستی ان

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

خاله ی من ۴۳ سالشه یه پسر اوتیسم داره ۱۶ سالشه

از همسرشم جدا شده 

تا همین امروز خودش مراقب پسرش بوده 

اوتیسم شدید هم داره یعنی مدرسه عادی نتونست بره مدرسه اوتیسم رفت،نمی‌تونه خوب صحبت کنه،کلا درکش به شدت پایینه

همه چیز رو به هم می‌ریزه،به خاطر دارو هایی که مصرف می‌کنه دائما گشنشه هزینه‌ی خورد و خوراکش بالاست،کار درمانی و گفتار درمانی،دندونپزشک حتی نمی‌تونه بره باید بیهوشش کنن

و هزاران چیز دیگه

نگهداری از کودک اوتیسم به شدت سخته

اما تا حدودی با قرص و دارو میشه کنترلش کرد

این بچه ها خطرناک نیستن فقط میزان درکشون با ما فرق می‌کنه...

یعنی اوتیسم درمان نداره؟  تا چند سالگی باهاشونه؟ چرا من آدمهای با سن بالا که اوتیسم دارن رو ت ...

چرا هستن تو مرکز میگفت‌تا ۴۰ سال هم داریم 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اره خیلی اذیتش میکنه کتکش میزنه باید وسایلشو قایم کنه از شرش

چقدر دلم برای اون طفل معصوم سوخت خیلی اذیت میشه تو اون خونه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خاله ی من ۴۳ سالشه یه پسر اوتیسم داره ۱۶ سالشه از همسرشم جدا شده  تا همین امروز خودش مراقب پس ...

خطرناکن بعضی هاشون چون درک و فهم ندارن

مثلا نمیفهمه اگه بزنه تو چشم یه بچه کور میشه

یا اگه با چاقو بزنه می میره

خود دکتر هلاکویی هم تاکید داشت خطرناکن

خطرناکن بعضی هاشون چون درک و فهم ندارن مثلا نمیفهمه اگه بزنه تو چشم یه بچه کور میشه یا اگه با چاقو ...

چقدر عجیب که هنوز درکی از یه کودک اوتیسم ندارید...

به نظر من یه تجدید نظری درباره‌ی منبعتون که جناب هلاکویی هستند بکنید و از یه روانشناس و کاردرمان کودک کمک بگیرید.

چقدر عجیب که هنوز درکی از یه کودک اوتیسم ندارید... به نظر من یه تجدید نظری درباره‌ی منبعتون که جناب ...

جناب هلاکویی هم گفتن

ایشون نمیگفتن هم ما خودمون  متوجه شدیم

شما که ندیدی  اطلاع نداری و درککککککک 

کاش یکی توضیح میداد چرا باید رحم خارج بشه؟🤕 غم عالم اومد تو دلم از تصور اون‌ بچه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫