2777
2789
عنوان

خدا مادرشوهرمو لعنت کنه

1571 بازدید | 57 پست

میوه ای رو ویار کردم گرقته بودم،مادرشوهرم انقدر بدی از من پیش شوهرم گفته بهش گفته الان که حامله اس بهانه هاش شروع میشه و... الان شوهرم فکر کرده من الکی میگم هوس کردم و همه چیو دارم بهونه میکنم برای همین راه به راه دعوا راه میندازه و میگه مامانم گفته بودا بهونه میکنی و....،خدا مادرشوهرمو لعنت کنه زندگیمو داغون کرده😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مردک چیییییززززز بچت توشکممه مجبوری بگیری بهونه چیه باید نیازای منو بچمو رفع کنی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

خب دکتر ک میری برای بچه 

شوهرتم ببر تو بزار دکتر بهش بگه توضیح بده بهانه نیست هوسه نخوری بچه لوچ میشه مامان خود من سر برادرم کلی هوس تخم مرغ داشت خانواده پدرم و اونا باهم زندگی میکردن ۲۰ ۲۵ نفر ادم باهم زندگی میکردن جمعیتشون زیاده نمیرسید اونجور ک مامانم هوسیشه بخوره جوریکه رفته بوده خونه مادربزرگم مادرخودش بهش گفته بوده ۴۰ تا تخم مرغم بندازی تو تابه بدی میخورم البته بعد حاملگیش 

همونه داداشم انقدر اسکل تشریف داره دیگ لوچ و احمق شده 😐😂

.

حالا گیریم که اصلا باردار نبودی میوه هوس،کردن جرمه؟با چه گاوی ازدواج کردی و ازش حامله شدی خداصبرتو زیاد کنه

مثلا یدونه نارنگی یا یه پرتقال بخوای حتما باید حامله باشی؟؟؟؟؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دکترم بمن استراحت داده بخاطر جفت سرراهی..بعد مادرشوهرم جلوی چشم خودم به شوهرم میگفت حالا توام باهاش رفتی تو مطب که دکتر اینو گفت؟

علنا داشت میگفت من دروغ گفتمو خودمو زدم به مریضی..اینا رو فقط باید واگذار کنی بخدا...دختر سلیطه خودش کامل خونه باباش بود میگفت استراحت مطلقی ام..اون ناز نداشت و دروغ نمیگفت من دروغ گفتم...کثافت حیله گر

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
حرص نخور  مادرشوهرت می‌ترسه توجه شوهرت بهت بیشتر بشه

داره هی تو گوشش میخونه طلاق بگیرین،دنبال سقط بچه ام بود😭دیگه خسته شدم از دستش،خدا میدونه چقدر بهش محبت کردم کمک دستش بودم تا دلش باهام صاف بشه،اما همش اتش میندازه تو زندگیم