2777
2789
عنوان

خدا مادرشوهرمو لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 57 پست
داره هی تو گوشش میخونه طلاق بگیرین،دنبال سقط بچه ام بود😭دیگه خسته شدم از دستش،خدا میدونه چقدر بهش م ...

سلام محل سگش نده هرچی هوس کردی خودت بخر یا بده خانواده ات بخرند بخور و بی خیال باش با همسرت هم اصلا اصلا جدل نکن تاماه نهم سکوت بالاترین اسلحه هست با رفتارت ادمشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا گیریم که اصلا باردار نبودی میوه هوس،کردن جرمه؟با چه گاوی ازدواج کردی و ازش حامله شدی خداصبرتو ز ...

شوهرم اصلا همچین ادمی نبود،ولی مادرش به مرور باعث شد شوهرم بهم بدبین بشه ،چند روز پیش به شوهرم میگفت چشمت روشن از این به بعد زنت به بهونه حاملگی وسیله برنمیداره میگه سنگینه یه وقت بچه نیفته

شوهرم اصلا همچین ادمی نبود،ولی مادرش به مرور باعث شد شوهرم بهم بدبین بشه ،چند روز پیش به شوهرم میگفت ...

وای خاک بر سرش چه حسود به نظرم همه ی اینا را بشین یا گریه به همسرت بگو ....بگو شاید مادر تو حقه و مکار بوده و از حاملگی اش سو استفاده می‌کرده و پدرت را بیچاره من هیچ بهونه ایی نمیارم و گریه کن بگو یه کم برو‌مطالعه کن در مورد بارداری و رفتار با زندباردار تا حرفها ی خاله زنکی ننت

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏

مادرشوهرج نده منم اون موقع میگفت پاشو کارکن بچت که توآستینت نیسته بیفته من تا روز زایمانم نون میپختم 

حالا دخترای خودش تا ۹ماه حتی غذا هم درست نمیکردم فقط بخوروبخواب

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
دکترم بمن استراحت داده بخاطر جفت سرراهی..بعد مادرشوهرم جلوی چشم خودم به شوهرم میگفت حالا توام باهاش ...

وااای خاکتوسرم .

من سربارداریم سرکارمیرفتم خونه ی خودمم بود کارامو میکردم .بعد‌جاریم از وقتی باردار شد سردوتابچش رفت خونه پدرش تا یکسال بعدش بعد ماددشوهرم ب دروغ بمن میگف فلانیم خونشه زنگ زدم خونش بود😐دیگه یبار بزگشتم گفتم وااا زنگ زدم بهش خونه پدرش بودگفت اونجاام کلا یخ زد یهو گف اااا .گفتم اررره. دیگه هروقت چاخان میگف میزدم تو روش ک هی خجالت بکشه .الان سر همینا بیشترازقبل ازمن حرص دازه و بدش میاد😄

parasoo1989@

بنظرم کاری کن شوهرت شرایط بارداری روجدی بگیره 

یه فیلم براش بازی کن قشنگ بترسه الکی خودتوبزن به درد واینا حتی شده تا بیمارستان هم برید 

بعدقشنگ بزن توروش که بخاطرتو ومادرت نزدیک بوده بچم سقط بشه واینا تا قشنگ بترسه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد