میوه ای رو ویار کردم گرقته بودم،مادرشوهرم انقدر بدی از من پیش شوهرم گفته بهش گفته الان که حامله اس بهانه هاش شروع میشه و... الان شوهرم فکر کرده من الکی میگم هوس کردم و همه چیو دارم بهونه میکنم برای همین راه به راه دعوا راه میندازه و میگه مامانم گفته بودا بهونه میکنی و....،خدا مادرشوهرمو لعنت کنه زندگیمو داغون کرده😭
داره هی تو گوشش میخونه طلاق بگیرین،دنبال سقط بچه ام بود😭دیگه خسته شدم از دستش،خدا میدونه چقدر بهش م ...
سلام محل سگش نده هرچی هوس کردی خودت بخر یا بده خانواده ات بخرند بخور و بی خیال باش با همسرت هم اصلا اصلا جدل نکن تاماه نهم سکوت بالاترین اسلحه هست با رفتارت ادمشون کن
حالا گیریم که اصلا باردار نبودی میوه هوس،کردن جرمه؟با چه گاوی ازدواج کردی و ازش حامله شدی خداصبرتو ز ...
شوهرم اصلا همچین ادمی نبود،ولی مادرش به مرور باعث شد شوهرم بهم بدبین بشه ،چند روز پیش به شوهرم میگفت چشمت روشن از این به بعد زنت به بهونه حاملگی وسیله برنمیداره میگه سنگینه یه وقت بچه نیفته
شوهرم اصلا همچین ادمی نبود،ولی مادرش به مرور باعث شد شوهرم بهم بدبین بشه ،چند روز پیش به شوهرم میگفت ...
وای خاک بر سرش چه حسود به نظرم همه ی اینا را بشین یا گریه به همسرت بگو ....بگو شاید مادر تو حقه و مکار بوده و از حاملگی اش سو استفاده میکرده و پدرت را بیچاره من هیچ بهونه ایی نمیارم و گریه کن بگو یه کم برومطالعه کن در مورد بارداری و رفتار با زندباردار تا حرفها ی خاله زنکی ننت
برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏