2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از مهر شروع کردم قبلا حداقل 8 ساعت میخوندم

الان با این اوضاع نمیتونممم

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

اگه هدف داشته باشی و تو درسا و آزمونا خوب پیش بری نه زیاد

اگه سال قبلش هم با خوندن زیاد ترازت بالا نمیرفت و همش افسرده بودی چی

این ادم میتونست پشت بمونه؟

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹نرهای سایت اصلا درخواست ندید که پذیرفته نمیشه

اگه سال قبلش هم با خوندن زیاد ترازت بالا نمیرفت و همش افسرده بودی چیاین ادم میتونست پشت بمونه؟

من سه سال تمام پای کتابا بودم ولی حتی امتحانای نهاییم خراب کردم متاسفانه و کنکورم یچیز چرت دراومدم همیشه خوندن زیاد خوب نیست باید راه یادگیری دُرست و اصولیو یاد گرفت😅💔

ولی خب بازم یبار دیگه گفتم شانسمو امتحان کنم شد شد نشد میرم سراغ یه حرفهایی

من سه سال تمام پای کتابا بودم ولی حتی امتحانای نهاییم خراب کردم متاسفانه و کنکورم یچیز چرت دراومدم ه ...

چه رشته ای هستی؟ که اگر هم رشته ام بودی، یه سری تجربیات که واسه من جواب داده رو بهت بگم :)

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

من سه سال تمام پای کتابا بودم ولی حتی امتحانای نهاییم خراب کردم متاسفانه و کنکورم یچیز چرت دراومدم ه ...

اونکه اره ولی ته منظورم اینه این ادم سال کنکور چه درست چ غلط میخونده و مدرسه و دوست هم بوده یجورایی استمرار داشته الان که تک و تنها هست چی بازم میتونه اصلا بخونه؟ حالا روش درست یا غلطش

موفق باشی انشاالله بهترین نتیجه رو بگیری💛

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹نرهای سایت اصلا درخواست ندید که پذیرفته نمیشه

خیلیییییی من تجربه کردم واقعا بده مخصوصا بیشتر از یکسال

تاپیک منو ی نگاه بنداز

برا همین پشت نموندم🥲

اونکه اره ولی ته منظورم اینه این ادم سال کنکور چه درست چ غلط میخونده و مدرسه و دوست هم بوده یجورایی ...

آرههه چرا نشه

تو بخون ایشالااا که میتونی بهترین نتیجه رو بگیری نزار اینچیزا ناامیدت کنن الانکه تنهایی با دیروز خودت رقابت کن سعی کن امروز بهتر از دیروز باشی🤍