2777
2789
عنوان

خدا مادرشوهرمو لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 57 پست

عزیزم حتما این سری به یه بهانه هرطور شده با شوهرت برو دکتر و پیشش یا قبلش به دکترت بگو که قضیه چیه و بگو دکترت بترسونتش بگه بهش استرس واست سمه ممکنه هم برا خودت هم برا بچه مشکل پیش بیاد ، اینطوری نمیشه که ، شما واقعا به محبت و آرامش تو این دوران احتیاج داری ، 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرج نده منم اون موقع میگفت پاشو کارکن بچت که توآستینت نیسته بیفته من تا روز زایمانم نون میپختم ...

کلا بچه خودشون شاهزادن نباید دست به سیاه و سفید بزنن ولی دختر مردم انگار بردشونه

کلا بچه خودشون شاهزادن نباید دست به سیاه و سفید بزنن ولی دختر مردم انگار بردشونه

آره شانس دارن خواهرشانس 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
بنظرم کاری کن شوهرت شرایط بارداری روجدی بگیره  یه فیلم براش بازی کن قشنگ بترسه الکی خودتوبزن ب ...

همیشه چوب صداقتمو خوردم،انقدر با صداقت رفتار میکنم مادرشوهرم میگه یه با سیاست حیله گری داری نقش بازی میکنی که پسرمو از ما بگیری😑😐

همیشه چوب صداقتمو خوردم،انقدر با صداقت رفتار میکنم مادرشوهرم میگه یه با سیاست حیله گری داری نقش بازی ...

اشتباه میکنی با سیاست رفتارکن

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
به جای ارامش هر روزم شده دعوا و استرس و گریه

بعد اینکه شما خودتم سعی کن آرامش داشته باشی فکر و خیال رو بزار کنار و با همسرت سعی کن خوب باشی ، درباره بچه باهاش حرف بزن و درباره اسم و قیافه و بازی هایی که قرارع باهاش بکنین و عشقی که دوتاتون بهش دارید حرف بزن ، بعد با به لایه حرفات یواش یواش بگو استرس برات سمه و ویار چیه و کنارش تو گوشی سرچ کن ویار چیه ، یا مثلاً تو نینی سایت بزن ویار باحال و کنار همسرت بشین بخون و بخندین، اینطوری با خنده و شادی حرفتو زدی ، متوجهی که چی میگم؟؟؟ زیر پوستی کارتو انجام بده ولی ضایع نکن که شک نکنه داری با برنامه این کارارو انجام میدید اوکی شدی چی گفتم؟!

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
بعد اینکه شما خودتم سعی کن آرامش داشته باشی فکر و خیال رو بزار کنار و با همسرت سعی کن خوب باشی ، درب ...

اره عزیزم مرسی ازت،اینده ای با بچم نمیتونم متصور بشم چون گفتن که تا اون موقع باید طلاق بگیریم😔و قطعا بچمو میگیرن

وااای خاکتوسرم . من سربارداریم سرکارمیرفتم خونه ی خودمم بود کارامو میکردم .بعد‌جاریم از وقتی باردار ...

خوب کاری میکنی ادم باید بزنه توروشون..مادرشوهرمنم خیلی دروغ میگه بشدتم رک و بیشعوره

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
کلی ذوق داشت برای بچه دار شدنمون از روزی که مادرش فهمیده باردارم روزگارمو سیاه کرده

ذوق با آگاهی فرق داره🙂

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩