2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست

آب مروارید یا پیر چشمی .جن بیشتر در قالب انسان یا حیوان نمایان میشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همه میگن پیگیر هستم.‌ میتونی در مورد رابطه با همسرم هم بگی

بعضی وقت ها از بعضی رفتارهاش خسته میشید اما چون دوستش دارید دوباره زندگی تون رو می سازید... ماشالا 

و همسرتون هم حس می کنم زودرنج و منطقی باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دیدی این کاربره ک داستان ترسناک از قدیم میذاره،،اکثرا اره توحموم دیدن پدرشوهرم میگف خودشونو شبیه اد ...

آره اونم مث آدم دیده 

تک و تنها شب رفته حموم اون موقع حموما هم درب و داغون و خیلی بزرررگ بعد یه نفرو فقط دیده 

باهاش حرف میزده که یهو متوجه پاهاش میشه که شبیه سم اسب بوده ..بدون اینکه چیزی بگه در رفته و جلوی در حموم یه نفرو دیده گفته فلانی نرو تو حموم جن داره باهاش فلان جور بود ..اونم گفته مث پاهای من بود؟و دیده که اینم جنه..

همونجا غش کرده از ترس صبح به هوش اومده

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
بعضی وقت ها از بعضی رفتارهاش خسته میشید اما چون دوستش دارید دوباره زندگی تون رو می سازید... ماشالا&n ...

دقیام. ولی حالا دیگه کم اوردم. با روانشناس هم صحبت کردم

گفت مشکل از خودته که زیادی بهش توجه داری و خودتو فراموش کردی. مدام دعوا داره و همش من مقصرم و اون طلبکار

عزیزم من شنیدم میگن اونا گلبولای سفیدن 🤧

ببله اون ها رو میدونم اما اینا خیلی بررکترن

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

آره اونم مث آدم دیده  تک و تنها شب رفته حموم اون موقع حموما هم درب و داغون و خیلی بزرررگ بعد ی ...

اره دیدم خیلیا میگن پاهاشون شبیه سمه،،ی سری صبح پاشدم دیدم همسزم خونس،، نرفته سرکار خواب مونده بود،،اول پتو رو زدم کنار ببینم سم نداره.وخودشه ک خوابیده کنارم😂😂😂😂

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
نرو که یه وقت دامن گیرت میشن یه سریاشون قصد اسیب ب انسانو دارناا

اشکال نداره 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

واااای چه ترسناک من نمیدونم چرا آخه انسان ازش میترسه🤔

آره واقعا خودمو جاش میزارم خیلی ترس داره اگه تو شرایطش باشی..

نمیدونم چرا ولی شاید چون درکی ازش نداریم و تا حالا ندیدیم 

برامون عجیب و ترسناکه

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
اره دیدم خیلیا میگن پاهاشون شبیه سمه،،ی سری صبح پاشدم دیدم همسزم خونس،، نرفته سرکار خواب مونده بود،، ...

از دست تو😂😐

سلام یعنی نظر شما اینه افرادی ک اسکیزوفرنی دارن میتونن اجنه رو ببینن یا ارتباط برقرار کنن؟؟؟

با چندتاشون که دوره کارورزی مون حرف می‌زدیم به نظر میومد چیزهایی می بینند که ما نمی بینیم که علم روانشناسی جن رو قبول نداره و به این اشخاص میگه دچار توهم شده 

و حتی داستان واقعی یک بیمار اسکیزوفرنی که می خوندم بیماریش از ارتباط با یک جن شروع میشه البته زمانی که روح و جن رو می دیده هیچ مشکل و بیماری نداشته و مشکلش از اون جاشروع میشه که ارتباطش رو با اون موجود شروع می کنه 

و شروع می کنه با اون ها ارتباط گرفتن و بعد آروم آروم از دنیا ما فاصله می گیره و علائم اسکیزوفرنی توش نمایان میشه و کار به بستری می کشه

اما من به این خاطر حس می کنم توهمش وافعا جن بوده چون جنش رو بیماران دیگه اسکیزوفرنی هم می دیدند!!! و حتی در برابر مسئولان بیمارستان جسم اون دختر بین آسمون و زمین قرار می گیره 

و نظر شخصی من این هست که تا زمانی که به اون چه ما می بینیم و دیگران نمی بینند بها ندیم و بهشون توجه نکنیم مشکلی تو زندگی ما ایجاد نمی کنند و به اسکیزوفرنی تبدیل نمی شند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

فرمان  این دنیا ب دست پنج شیش نفر یهودیه مث بیل گیتس ایلان ماسک ملکه نگلیس ک مرد و...

منظورتون اینومینالی ها هستن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز