2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست
بنظرم خیلی خطرناکن و چون چندیدن بار تو اسمون مخصوصا ایران دیده شدن و اینکه احتمالا افرادی رو دوزدیدن ...

تا اینجاش چطور بود ادامه بدم؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

خب حدس بزن

زود رنج، و تا به جواب سوالی نرسید زمین نمی شینبد و اگر این طور باشه باید بگیم ماشالا به شما، کنجکاو که همین کنجکاو بودن زمینه مورد قبلی هست، تا حدی هم جدی 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهشون فکر کنی جذبشون میکنی مجردیام بهشون فکر میکردم و حرف میزدم باهاشون اونام اومدن سمتم

فکر که آره دیگه

لعنتیا،دیگه بهشون فکر نمیکنم🤦🏻‍♀️

یه بار تو عالم خواب و بیداری چیز سیاه دیدم یه جای از خونه

یه بار حیون دیدم تو خواب افتاد رو من و احساس سنگینی کردم

با بسمالله گفتن و صلوات بلند شدم افتادم دنبالش😡

پدرشوهر ۷۰ساله من الان داشتم باهاش. صحبت میکردم گفتم قدیما بالاخره متروکه تربودن خونه ها اونم توروستا

امکانات کمتر بود،،جن هم. دیدی؟میگف نه،،باباجان جن راحت که خودشو نشون نمیده ب ادم

گاهی توهمات ما و مشکلات روانی باعث دیدن این چیزا میشه  ومااسمشو میذاریم جن

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
پدرشوهر ۷۰ساله من الان داشتم باهاش. صحبت میکردم گفتم قدیما بالاخره متروکه تربودن خونه ها اونم توروست ...

ولی عموی بابا بزرگم دیده تو روستا بودن و توی حموم عمومی دیده

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
پدرشوهر ۷۰ساله من الان داشتم باهاش. صحبت میکردم گفتم قدیما بالاخره متروکه تربودن خونه ها اونم توروست ...

اخه من خیلی دنبال دیدنشون رفتم 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

عمه من نابیناست به شدت نمازخون هست و ذکر میگه ینی هر لحظه تسبیح تو دستشه و هر روز هفته ذکر همون روز ...

چون ایشون یک شخص عادی نیست و شما فرمودید دائم ذکر میگه و نماز می خونه و من عرض کردم برای افراد عادی که بخواد ریاضتی شروع کنه براش سنگین هست 

خیلی فرق هست بین کسی مثل عمه شما با کسی که یک بار تو عمرش ذکر هم نگفته و بخواد تازه شروع کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ولی عموی بابا بزرگم دیده تو روستا بودن و توی حموم عمومی دیده

دیدی این کاربره ک داستان ترسناک از قدیم میذاره،،اکثرا اره توحموم دیدن

پدرشوهرم میگف خودشونو شبیه ادم میکنن میان سرراهت و قصدحالا اذیتتو داشته باشنن یا هرچی،،،اینکه مثه ی. نور رد بشن و سایه واینا فک نکنم

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
حالا هرچی می‌دونی بگو

میشه جواب بدین پیامای قبلمو

اخه من خیلی دنبال دیدنشون رفتم 

نرو که یه وقت دامن گیرت میشن

یه سریاشون قصد اسیب ب انسانو دارناا

اون کسی که دیگه جن رو می بینه از دنیای ما روحش جدا میشه و دیگه تو دنیای دیگه سیر می کنه  اگر ت ...

سلام یعنی نظر شما اینه افرادی ک اسکیزوفرنی دارن میتونن اجنه رو ببینن یا ارتباط برقرار کنن؟؟؟

خدایا شکرت🩷
2790
2778
2791
2779
2792