2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست
با چندتاشون که دوره کارورزی مون حرف می‌زدیم به نظر میومد چیزهایی می بینند که ما نمی بینیم که علم روا ...

عزیزم اسکیزوفرنی مگه این بیماری نیست؟ 

متخصصین کاملا در موردش توضیح دادن

علائم و درمان جنون جوانی
https://www.drkarbalaee.com/article/49/اسکیزوفرنی

علل اسکیزوفرنیا | دکتر محمد والی پور - متخصص روانپزشکی
http://www.drvalipour.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID=4193

عامل بیماری اسکیزوفرنی | انواع اسکیزوفرنی | نحوه درمان اسکیزوفرنی
https://www.dramenehzakeri.com/عامل-بیماری-اسکیزوفرنی/

خودم تو فضای مجازی به اشخاص پیام دادم که می خوام برای دفع سنگینی چله سوره تکویر برگزار کنم هرکس میاد ...

خب شرایط دقیق شو بهم توضیح میدین؟ چه آدابی داره این چله ؟ چیکار باید کنم ؟ چیکار نباید کتم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اسکیزوفرنی مگه این بیماری نیست؟  متخصصین کاملا در موردش توضیح دادن علائم و درمان ...

اما یک چیزی، حقیقتش هرچی تو روانشناسی تو بحث اختلالات جلوتر میریم می بینیم اختلالات پیچیده تر و عجیب تر میشند و می بینی اختلالات فراتر از تعریف های علمی هستند.... 

مثلا تعریف و علت همین اسکیزوفرنی همین هایی هست که فرستادید اما وقتی وارد عمقش میشید می بینید بحث‌‌ش خیلی فراتر از این حرف هاست 

چون با اختلال یک موجود هوشمند به اسم انسان طرفیم 

انسان کم چیزی نیست، اشرف مخلوقات هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خب شرایط دقیق شو بهم توضیح میدین؟ چه آدابی داره این چله ؟ چیکار باید کنم ؟ چیکار نباید کتم ؟

شرایط خاصی نداره، فقط نیت چهل روز خوندن سوره تکویر به نیت دفع سنگینی می کنید و قبل از خوندن وضو می گیرید و رو ببه قبله خوندن سوره رو شروع می کنید و تا چهل روز ادامه میدید شروعش بهتر هست قمر در عقرب نباشه اما اشکال نداره تو این روزها و روزهای پریودی ادامه پیدا کنه و اگر یک روز یادتون رفت باید از اول شروع کنید 

و هر روز هم نیت اون روز رو می کنید 

شرایط خاصی نداره، فقط نیت چهل روز خوندن سوره تکویر به نیت دفع سنگینی می کنید و قبل از خوندن وضو می گ ...

دست شما درد نکنه مرسی ک راهنماییم کردین 

شما ک خوندین تاثیر خوبی داشت؟ 

دست شما درد نکنه مرسی ک راهنماییم کردین  شما ک خوندین تاثیر خوبی داشت؟

حقیقتش من گروهی برداشتم، دوسه شب یکی دونفر یادشون رفت و سنگینی که می خواستم برطرف بشه، نشد 

احتمال داره دوباره این بار خودم تنها انجام بدم 

اما گوش دادن سوره بقره تو 45 روز برای دفع اجنه برام جواب داد 

خواهش می کنم عزیز دلم 💕 

حقیقتش من گروهی برداشتم، دوسه شب یکی دونفر یادشون رفت و سنگینی که می خواستم برطرف بشه، نشد  اح ...

اها پس ک اینطور 

انشالله منم خوب جواب بگیرم 

الهی خدا پشت و پناه تون باشه عزیزم 

اها پس ک اینطور  انشالله منم خوب جواب بگیرم  الهی خدا پشت و پناه تون باشه عزیزم

الهی که هرچی سنگینی هست از زندگی تون برداشته بشه 

قربان شما 💕 به همچنییین... 

سلام بچه ها کدومتون مثل من رژیم گرفتین؟ 

من الان چند وقته شروع کردم غذاهای سالم میخورم. دکتر تغذیه رفتم بهم گفته باید بدونم چقدر در روز میخورم. برای همین من از اینجا یه ترازوی خوشگل و شیک گرفتم پیشنهاد می کنم شما هم یه نگاهی بندازید. خیلی دوست داشتنی هستن. اسمش ترازو هدیه اس که واقعاً هم یک هدیه هست.