helen_hel مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 عنوان دیدن جن | مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست دایره های که اکثرا سفیدن و سریع رد میشن چیت؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~ 1402/09/10 | 14:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 بنظرم خیلی خطرناکن و چون چندیدن بار تو اسمون مخصوصا ایران دیده شدن و اینکه احتمالا افرادی رو دوزدیدن ... تا اینجاش چطور بود ادامه بدم؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26632 خب حدس بزن زود رنج، و تا به جواب سوالی نرسید زمین نمی شینبد و اگر این طور باشه باید بگیم ماشالا به شما، کنجکاو که همین کنجکاو بودن زمینه مورد قبلی هست، تا حدی هم جدی نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈
شبه_تاریکی عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 2818 بهشون فکر کنی جذبشون میکنی مجردیام بهشون فکر میکردم و حرف میزدم باهاشون اونام اومدن سمتم فکر که آره دیگهلعنتیا،دیگه بهشون فکر نمیکنم🤦🏻♀️یه بار تو عالم خواب و بیداری چیز سیاه دیدم یه جای از خونهیه بار حیون دیدم تو خواب افتاد رو من و احساس سنگینی کردمبا بسمالله گفتن و صلوات بلند شدم افتادم دنبالش😡
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26632 همینکه آدم باید آهسته آهسته کار سنگین رو انجام بده که دلزدگی نیاره آهان، موافقم 👍🏻💕 نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈
مامانماهلین عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2714 پدرشوهر ۷۰ساله من الان داشتم باهاش. صحبت میکردم گفتم قدیما بالاخره متروکه تربودن خونه ها اونم توروستاامکانات کمتر بود،،جن هم. دیدی؟میگف نه،،باباجان جن راحت که خودشو نشون نمیده ب ادمگاهی توهمات ما و مشکلات روانی باعث دیدن این چیزا میشه ومااسمشو میذاریم جن کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾. چه میشود کرد؟مگر میشود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
کیارش5464مامان عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1372 زود رنج، و تا به جواب سوالی نرسید زمین نمی شینبد و اگر این طور باشه باید بگیم ماشالا به شما، کنجکاو ... اره همه میگن پیگیر هستم. میتونی در مورد رابطه با همسرم هم بگی
jvjvvjv عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1964 پدرشوهر ۷۰ساله من الان داشتم باهاش. صحبت میکردم گفتم قدیما بالاخره متروکه تربودن خونه ها اونم توروست ... ولی عموی بابا بزرگم دیده تو روستا بودن و توی حموم عمومی دیده اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم.. باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ... ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 پدرشوهر ۷۰ساله من الان داشتم باهاش. صحبت میکردم گفتم قدیما بالاخره متروکه تربودن خونه ها اونم توروست ... اخه من خیلی دنبال دیدنشون رفتم ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26632 عمه من نابیناست به شدت نمازخون هست و ذکر میگه ینی هر لحظه تسبیح تو دستشه و هر روز هفته ذکر همون روز ... چون ایشون یک شخص عادی نیست و شما فرمودید دائم ذکر میگه و نماز می خونه و من عرض کردم برای افراد عادی که بخواد ریاضتی شروع کنه براش سنگین هست خیلی فرق هست بین کسی مثل عمه شما با کسی که یک بار تو عمرش ذکر هم نگفته و بخواد تازه شروع کنه نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈
مامانماهلین عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2714 ولی عموی بابا بزرگم دیده تو روستا بودن و توی حموم عمومی دیده دیدی این کاربره ک داستان ترسناک از قدیم میذاره،،اکثرا اره توحموم دیدنپدرشوهرم میگف خودشونو شبیه ادم میکنن میان سرراهت و قصدحالا اذیتتو داشته باشنن یا هرچی،،،اینکه مثه ی. نور رد بشن و سایه واینا فک نکنم کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾. چه میشود کرد؟مگر میشود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 حالا هرچی میدونی بگو میشه جواب بدین پیامای قبلمو ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
مامانماهلین عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2714 اخه من خیلی دنبال دیدنشون رفتم نرو که یه وقت دامن گیرت میشنیه سریاشون قصد اسیب ب انسانو دارناا کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾. چه میشود کرد؟مگر میشود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
nobody1122 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2416 چون ایشون یک شخص عادی نیست و شما فرمودید دائم ذکر میگه و نماز می خونه و من عرض کردم برای افراد عادی ... من منظورم این بود که هیچ دیدی از آینده نداره با وجود این کار ها
۳۳۸narjes عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 2170 اون کسی که دیگه جن رو می بینه از دنیای ما روحش جدا میشه و دیگه تو دنیای دیگه سیر می کنه اگر ت ... سلام یعنی نظر شما اینه افرادی ک اسکیزوفرنی دارن میتونن اجنه رو ببینن یا ارتباط برقرار کنن؟؟؟ خدایا شکرت🩷