2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست
حقیقتش با 45 روز گوش دادن سوره بقره و چاکرا درمانی که یکی از اساتید متافیزیک بهم معرفی کرد بستمش ...

عزمزمه ی سوال دارم ازتون 

من خواستم سوره ی بقره رو گوش بدم تا ۴۰ روز ولی همون روز اول نتونستم تا آخر گوش کنم ک سریع قطعش کردم نمیدونم چرا اخه. یعنی ممکنه عاملی باعث این مسئله شده باشه؟

من منظورم این بود که هیچ دیدی از آینده نداره با وجود این کار ها 

چی بگم، شاید هم داشته‌ باشه اما بروز نمیده 

البته آینده بینی شون شبیه حس ششم فکر نکنم باشه یک جورهایی شبیه آینده بینی یوسف پیامبر که بر اساس خواب می کردند اما نه به اندازه آینده بینی پیامبر 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا فضیلتش خیلی بالاست، حاجت غیر ممکن من که روانشناس شدن بود رو برآورده کرد اما برای کسی که تا حال ...

عزیزم اسامی کسانی رو که باید نام ببریم تو قنوت نماز باید بگیم یا بعد نماز

دقیام. ولی حالا دیگه کم اوردم. با روانشناس هم صحبت کردم گفت مشکل از خودته که زیادی بهش توجه داری و ...

شاید با زوج درمانی دوطرفه زیر نظر زوج درمانگر حرفه ای که روان درمانی هم انجام میده درست بشه ارتباط تون 

شاید با زوج درمانی دوطرفه زیر نظر زوج درمانگر حرفه ای که روان درمانی هم انجام میده درست بشه ارتباط ت ...

یه دوستی دارم. دکتری روانشناسی بالینی. گفت زوج درمانگر رو. ولی شوهرم باید بیاد که نمیاد

عزمزمه ی سوال دارم ازتون  من خواستم سوره ی بقره رو گوش بدم تا ۴۰ روز ولی همون روز اول نتونستم ...

معمولا میگند تا 45 روز اما قبلش یا بعدش آیت الکرسی رو جدا بخونید بهتره 

و در رابطه با سوال تون هم وسوسه شیطانی می تونه عاملش باشه همون وسوسه هایی که ما دچار هر نوع فکر منفی بشیم و به سمت هرکاری بریم 

که توکل به خدا می تونه مانع قدرت این وسوسه بشه 

البته بنده در حد تجربه عرض می کنم، کسی که درس این چیزها رو خونده باشه بهتر می تونه راهنمایی تون کنه 

کسی رو میشناسین معرفی کنین

حقیقتش بنده دکتر نادره سهرابی و دکتر سیامک سامانی و دکتر علی محمد رضایی می شناسم اما دقیقا نمی دونم کدوم شون بهتر باشند 

معمولا میگند تا 45 روز اما قبلش یا بعدش آیت الکرسی رو جدا بخونید بهتره  و در رابطه با سوال تون ...

ببخشید یه سوال دیدن یک دوست معمولی مداوم درخواب برای چیه؟  

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

دو نفر باید درمان بشن؟

آره چون معمولا تو جلسات، زن و شوهر هر دو ناگفته ها و حرف هاشون جدا جدا در برابر زوج درمانگر بیان می کنند 

و برخی حرف ها و ناگفته ها دو تا زوج در برابر همدیگه و روانشناس بیان می کنند 

بنابراین هر دو باید حضور داشته باشند تا بتونند هم خودشون رو خالی کنند هم حرف های همسرشون بشنوند 

اما زوج درمانگر باید حرفه ای باشه چون اگر حرفه ای نباشه یک طرفه قضاوت می کنه و چون تو جلسه ممکنه زن و شوهر باهم دعوا کنند کنترل جلسه هم از دستش خارج میشه و اگر جلسه کاملا از دستش خارج بشه دیگه هیچی 

چرا باید آیت الکرسی بخونیم؟  مرسی ک نظر تون و گفتین

خواهش می کنم عزیز دلم 

می تونید هم نخونید، البته خوندن آیت الکرسی برای این هست که اگر عامل سنگینی زندگی جن خاصی باشه با قدرت آیت الکرسی نتونه حین دفعش آسیب روحی به ما بزنه 

البته این طور شنیدم 

ببخشید یه سوال دیدن یک دوست معمولی مداوم درخواب برای چیه؟  

اگر بهش فکر نمی کنید دیدن مدام یک نفر تو خواب، به احتمال زیاد یعنی یا داره ارآینده شما با ایشون داره خبر جدی میده یا هشداری در مورد آینده ایشون میده 

2790
2778
2791
2779
2792