سلام .خونه دو طبقه خودمون رو فروختیم نصف پولش هم بهمون داده .رفتیم یه خونه ویلایی خریدیم .مث احمقا هیچی بلد نبودیم تحقیق نکردیم مهندس نبردیم .حالا فهمیدیم خونه ۲۲ سال پیش ساخته شده به ما گفتن ۱۲ سال .سقفش تیرآهن هست و به خاطر تخلف سند نداره.دیشب تا حالا دارم سکته میکنم.نصف پولم دادیم...
بگید چک ها رو وصول نده ، درسته طرف برگشت میزنع و هزار دنگ و فنگ داره .اگه آدم با وجدانی باشه ب ...
چک های خونمون رو باید شوهرم پاس کنه ،بریزه به حساب فردی که خونش رو خریدیم.کسی نمیتونه پاس کنه به اسم شوهرمه.بنگاهی کثافت میدونسته همه چیز رو و میدونست ما هیچی حالیمون نیس بهمون نگفت .
ما خونمون رو فروختیم چک داد بهمون.همون چک دست بنگاهه که بده به کسی که ما خونش رو خریدیم
شما یعنی میرفتید بازدید هر خونه از صاحبخونه نمیپرسیدید سندش چ جوریه؟؟؟!!!!!!!!!!!
شش دونگ ۱ دونگ قولنانه؟؟؟؟؟،،،
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
چک های خونمون رو باید شوهرم پاس کنه ،بریزه به حساب فردی که خونش رو خریدیم.کسی نمیتونه پاس کنه به اسم ...
والا زمانبر هست ولی میشه اینطوری هم نیست هر کسی بخاد هر کاری بکنه شما شکایت بکنید و چک هارو وصول ندید . مجبور باشید از بنگاه هم همزمان شکایت بکنید . کاشکی با یه کاربلد میرفتید ولی بازم ناامید نشید تا آخر این سال خونه ها ، اونطور که میگن رکوده ، همیشه اینطور هم بوده انتخابات و ماه رمضان وعید و... مسأله تون حل بشه یکی دیگه میخرید .