2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکایت کنید . خسارت بگیرید .ناراحتی نداره

با یه بنگاه مشورت کردیم گفت اگه با خوبی حل بشه بهتره .اگه شکایت کنید احتمالا باید پول رو کامل بدید ضررش هم بدید که چک رو به موقع پاس نکردید

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
۱۹۷۰ قیمت خونه هست ما ۹۰۰ دادیم فعلا

خوب برو با وکیل صحبت کن درست راهنماییت میکنن اگه بتونی کاری بکنی وکیل بهت میگه ولی بعید میدونم بشه کاری کرد اینجور که معلومه املاکی و صاحب خونه خیلی حرفه ای عمل کردن 

بنگاهی ها حرف مفت زیاد میزنن . با یک وکیل خبره مشورت کن

وای تا شنبه میمیرم

دیشب شوهرم به بنگاهی گفته بود گولم زدید.اونم به شوهرم گفته شنبه اول صبح پول رو میگیرم میریزیم به حسابت .ولی از طرف خودش گفته .اون فروشنده که نگفته 

خوب برو با وکیل صحبت کن درست راهنماییت میکنن اگه بتونی کاری بکنی وکیل بهت میگه ولی بعید میدونم بشه ک ...

اونا فقط سکوت کردن .هیچی نگفتن .ما احمق بودیم تحقیق نکردیم .حتی دوتا سوال نپرسیدیم از صاحب خونه

ظاهر خونش هم خوبه .ولی من دیگه هرگز پام رو توش نمیذارم

وای تا شنبه میمیرم دیشب شوهرم به بنگاهی گفته بود گولم زدید.اونم به شوهرم گفته شنبه اول صبح پول رو م ...

میتونین یه کاریم بکنین برین قیمت کنین ببینین این خونه با این شرایط چقدر میارزه 

فقط همون قدر بهشون پول بدین 

یعنی خونرو ارزون تر بخرین 

اینجوری بهتره با توجه به اینکه میگین با این پول دیگه تو شهرتون خونه خوب نیست

وای تا شنبه میمیرم دیشب شوهرم به بنگاهی گفته بود گولم زدید.اونم به شوهرم گفته شنبه اول صبح پول رو م ...

شما بنگاه رو ولش کن برو پیش وکیل . اکثر بنگاه دار های ما یک مشت بیسواد کلاشن .

البته عزیزم دقت کن اگه با زبان مسالمت آمیز حلش کنین بهتره یه مبلغی راضیش کنین بدینش تا فسخش کنه شکایت هم هزار دنگ وفنگ داره تازه ممکنه هم اون پیروز بشه که دیگه بدتر 

میتونین یه کاریم بکنین برین قیمت کنین ببینین این خونه با این شرایط چقدر میارزه  فقط همون قدر ب ...

دیشب شوهرم زنگ زد بهش گفت خونت مهندسی ساز نبوده .اونم گفت باشه شنبه مهندس بیار ببین چی میگه .

با یه وکیل صحبت کنم عزیزم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
البته عزیزم دقت کن اگه با زبان مسالمت آمیز حلش کنین بهتره یه مبلغی راضیش کنین بدینش تا فسخش کنه شکای ...

آره شوهرمم میگه بهش میگم فسخش کن پولت رو بگیر