2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه تو قولنامه نوشته باشه ۲۲ سال. از این میترسم  در واقع سال ۸۰ شروع میکنه ،پولش کم میاد ولش ...

خوب عزیزم زمان ملک از زمانی شروع گیشه که پایان کار میگیره نه سالی ه شروع میشه اگه ۹۰ خونه اماده شده پس خونه ۱۲ سال ساخته

انشالله که خیره با زبون خوش و مسالمت امیز حلش کنین  حالا یکم اینور اونور

نمیدونید چقدر زجر کشیدیم تا پولمون شده اینقدر .چقدر برای خونه خودمون خرج کردیم زجر کشیدیم حالا اینجوری از دستش دادیم .اصلا هم دلم راضی نیس.دلم نمیخواد وسایلام رو جمع کنم برم.همش شوهرم میگفت برم کارتون بگیرم من میگفتم نه دلم نمیخواد 

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
خوب عزیزم زمان ملک از زمانی شروع گیشه که پایان کار میگیره نه سالی ه شروع میشه اگه ۹۰ خونه اماده شده ...

نه خواهر گلم .مصالح خونه .سال ۸۰ ریخته شده رو زمین و کار شروع شده 

نمیدونید چقدر زجر کشیدیم تا پولمون شده اینقدر .چقدر برای خونه خودمون خرج کردیم زجر کشیدیم حالا اینجو ...

عزیزم توکل کن انشالله همه چی درست میشه 

یادتون باشه ازین به بعد حواستون همه چی باشه

فقط یه چیزی شما اینارو از کجا فهمیدین؟

دیشب اتفاقی دوست شوهرم از جلو خونه رد میشه و بهش میگه اینکه خریدی از بیرونش هم مشخصه مهندسی ساز نیست

عزیزم توکل کن انشالله همه چی درست میشه  یادتون باشه ازین به بعد حواستون همه چی باشه

دیگه از این به بعدی نداریم.خونمون رفت یه خونه هم خریدیم که هیچکس ازمون نمیخوره هیچوقت. ماشین و طلاهامون هم رفت