2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
نه خواهر گلم .مصالح خونه .سال ۸۰ ریخته شده رو زمین و کار شروع شده 

ببین گلم ما هم سال نود قولنامه پیش خرید نوشتیم دوسال طول کشید خونه اماده بشه ما فروردین ۹۲ مستقر شدیم ولی سازنده دیرتر رفت دنبال کارهای پایان کار تو سند پایان کار مهر ۹۲ هست 

یعنی این خونه ۱۲ ساخته نه ۱۴ سال 

اینطوری نگو شاید فسخش کردین و یکی بهتر گرفتین

دیشب تا حالا پلک نظرم از ناراحتی .دست و پاهام وحشتناک درد میکنن .مال دنیا شاید بذاری و بری .ولی برای به دست آوردنش زحمت کشیدیم بی پشتوانه 

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم ما هم سال نود قولنامه پیش خرید نوشتیم دوسال طول کشید خونه اماده بشه ما فروردین ۹۲ مستقر شدی ...

ولی خودمون که میدونیم پی و بنای خونه ۲۲ سال قبل شروع شده .یعنی قدیمیه .شناژه ولی سقفش تیرآهنه

ولی خودمون که میدونیم پی و بنای خونه ۲۲ سال قبل شروع شده .یعنی قدیمیه .شناژه ولی سقفش تیرآهنه

پس بهترین کار اینه که باهاش راه بیاین حتی شده خسارت ۱۰۰ تومنی بدید یه خونه کوچیکتر و اپارتمانی بگیرید 

پس بهترین کار اینه که باهاش راه بیاین حتی شده خسارت ۱۰۰ تومنی بدید یه خونه کوچیکتر و اپارتمانی بگیری ...

وای میمیرم .مطمئنم از این خونه خودمون بریم یه خونه بدتر،  من هر روز با شوهرم میجنگم تا طلاق بگیرم 

دیشب تا حالا پلک نظرم از ناراحتی .دست و پاهام وحشتناک درد میکنن .مال دنیا شاید بذاری و بری .ولی برای ...

من مشکلی عین مشکل شما داشتم توراخداغصه نخور بازبان نرم پس بدید ویکی کاربلد باهاتون باشه .که گول بعدی رانهورید مردم گرگ شدن گرگ.چله هم بگیر .زیارت عاشورا حق شناس.نماز جعفرطیار. الهی مشکلت حل بشه.که صددرصد حل میشه خدابزرگه عزیزم.

چه فرقی میکنه مگه

فرقی نداره ولی اگه استانی باشه و شهری باشه که من هستم  بنگاه آشنا هست  میتونم بگم برین پیشش و راهنمایی هم میکنن .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولی بهت هم گفتم اگه خواستی . راحت باش نمیخاد .  

من مشکلی عین مشکل شما داشتم توراخداغصه نخور بازبان نرم پس بدید ویکی کاربلد باهاتون باشه .که گول بعدی ...

کاربلد هم نداریم دورمون.با بچه کوچیک وسط زمستون آواره کردیم خودمون رو

وای میمیرم .مطمئنم از این خونه خودمون بریم یه خونه بدتر،  من هر روز با شوهرم میجنگم تا طلاق بگی ...

گلم خیلی ببخشید شما هگ خرما رو می خوایین هم خر رو 

هر اشتباهی تاوان داره 

ماهم خیلی تاوان اشتباه دادیم 

خودت میگی از داییت پرسیدی گفته نه 

تحقیق نکردین 

استعلام نگرفتی

بعد میخوای بدون ضرر برگردی سرخونه اول 

هر اشتباهی تاوان داره 

شماهم سعی کنید با زبون خوش رامش کنید ۱۰۰ تومن ضرر کنید بهتر از ۲ میلیارده 

که به قول خودت میگی مشتری اول و اخرش خودتی

ماشا....که خودتون هم حرف گوش نکردید . آدم داییش مهندس میشه ، خودش می‌ره سر قرار تنهایی ؟؟؟؟!!!!😐😐

همه ناراحتیم از اینهمه بیشعوری خودمون هست .

گلم خیلی ببخشید شما هگ خرما رو می خوایین هم خر رو  هر اشتباهی تاوان داره  ماهم خیلی تاوا ...

دیشب به داییم زنگ زدم که دیر شده بود. حاضرم ۵۰۰ میلیون بدم ولی برگردم تو خونه خودم .ولی میدونم تحمل اینهمه اشتباه رو ندارم دق میکنم آخرشم 

بابای منم به سادگی شوهر شما خونه خرید تو شهر دیگه قولنامه رو نخوند ولی الکی بهش گفتن پارکینگ داره نداشت الان جا پارک نداره یه ریموت دادنش همونم خودشون دزدیدن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁