2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب به داییم زنگ زدم که دیر شده بود. حاضرم ۵۰۰ میلیون بدم ولی برگردم تو خونه خودم .ولی میدونم تحمل ...

مگه چند فروختی که ۵۰۰ ضرر بدی

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
شما خداراداری اصلا ناامید نباش همه چی درست میشه .منم تگ کن .کدوم شهری ؟؟؟؟

توکل به خودش.میام نتیجه رو بهتون میگم اگه عمری باقی بدد

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
همه ناراحتیم از اینهمه بیشعوری خودمون هست .

نه دیگه  این حرف هم درست نیست و به دور از شما . به حساب کم تجربگی و ساده بودن همسرتون هست که بعد این ان شا...که به خیر تموم شد ، همه چیز و همه کس رو ساده باور نکنید و با چن نفر مشورت بکنید . 

دیشب به داییم زنگ زدم که دیر شده بود. حاضرم ۵۰۰ میلیون بدم ولی برگردم تو خونه خودم .ولی میدونم تحمل ...

درست میشه همه چی تجربه ارزون بدست نمیاد فکر کن قسمت نبوده یه خونه بهتر حتما هست که برای تو کنار گذاشته شده فقط اول تکلیف اینو معلوم کنید بعد سراغ بقیه چیزها برید

چند بار شنيديد كه يه نفر يه واحد آپارتمان رو به 10 نفر پيش فروش كرده ؟ چقدر شنيديد كه گفتن آي مردم بريد تحقيق كنيد ؟ چند نفر ديگه بايد سرشون كلاه بره و تو در شهر و اخبار و برنامه هاي ديگه و ... نشون بدن كه شماها به خودتون بياييد ؟ من مغازه اجاره دادم چك تخليه گرفتم . داداشم كه بنگاه داره به يارو نگفت چك تخليه رو ثبت كن . من خودم به مستأجرم گفتم بايد چك تخليه رو ثبت كني . هر چي گفت اين چيز مهمي نيست . من يه مستأجرم . ميرم . گفتم نه . من ميدونم اين به هيچ دردي نميخوره . فقط به درد زماني ميخوره كه مملكت ريخته به هم و مثل سوريه شده . ولي بايد ثبت كني . بعدش خودم بايد ثبت كنم . قرار داد رو تو بنگاه گرفتم . گفتم من بايد كامل بخونم . بنگاه دار داداش خودم بود . گفتم نه . شايد اين گيج باشه . شايد بخواد به من خيانت كنه . مگه كم اتفاق افتاده كه برادر و پدر و مادر و ... سر آدم كلاه گذاشتن ؟ داداشم بدش اومد . گفتم همين كه هست . درستش اينه . مستأجرم تعجب كرده بود . ميگفت اين ديگه كيه ؟ خيلي سختگيره . بزار مسخره كنن . بد نگاه كنن . در گوش هم پچ پچ كنن . و ... . ولي تو بايد كار درست رو انجام بدي . الآن هم برو با يه وكيل حرف بزن . اگر ضرر هم كرديد اون خونه رو يا پولشو پس بگيريد . مجبور شديد شر خر استخدام كنيد . يه كاري كنيد پس بده . تو هم كه همچين شوهر ساده اي داري پولاشو از دستش بگير . هر چي داره به نام خودت كن .