چند بار شنيديد كه يه نفر يه واحد آپارتمان رو به 10 نفر پيش فروش كرده ؟ چقدر شنيديد كه گفتن آي مردم بريد تحقيق كنيد ؟ چند نفر ديگه بايد سرشون كلاه بره و تو در شهر و اخبار و برنامه هاي ديگه و ... نشون بدن كه شماها به خودتون بياييد ؟ من مغازه اجاره دادم چك تخليه گرفتم . داداشم كه بنگاه داره به يارو نگفت چك تخليه رو ثبت كن . من خودم به مستأجرم گفتم بايد چك تخليه رو ثبت كني . هر چي گفت اين چيز مهمي نيست . من يه مستأجرم . ميرم . گفتم نه . من ميدونم اين به هيچ دردي نميخوره . فقط به درد زماني ميخوره كه مملكت ريخته به هم و مثل سوريه شده . ولي بايد ثبت كني . بعدش خودم بايد ثبت كنم . قرار داد رو تو بنگاه گرفتم . گفتم من بايد كامل بخونم . بنگاه دار داداش خودم بود . گفتم نه . شايد اين گيج باشه . شايد بخواد به من خيانت كنه . مگه كم اتفاق افتاده كه برادر و پدر و مادر و ... سر آدم كلاه گذاشتن ؟ داداشم بدش اومد . گفتم همين كه هست . درستش اينه . مستأجرم تعجب كرده بود . ميگفت اين ديگه كيه ؟ خيلي سختگيره . بزار مسخره كنن . بد نگاه كنن . در گوش هم پچ پچ كنن . و ... . ولي تو بايد كار درست رو انجام بدي . الآن هم برو با يه وكيل حرف بزن . اگر ضرر هم كرديد اون خونه رو يا پولشو پس بگيريد . مجبور شديد شر خر استخدام كنيد . يه كاري كنيد پس بده . تو هم كه همچين شوهر ساده اي داري پولاشو از دستش بگير . هر چي داره به نام خودت كن .