2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
نه دیگه  این حرف هم درست نیست و به دور از شما . به حساب کم تجربگی و ساده بودن همسرتون هست که بع ...

این تموم بشه خودم نفر اولم که دیگه به شوهرم اعتماد نمیکنم تو معامله .از بس که ساده هس

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
درست میشه همه چی تجربه ارزون بدست نمیاد فکر کن قسمت نبوده یه خونه بهتر حتما هست که برای تو کنار گذاش ...

کاش حداقل پول خودمون بیاد دستمون .وگرنه که خونه بهتر نمیشه دیگه خرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار شنيديد كه يه نفر يه واحد آپارتمان رو به 10 نفر پيش فروش كرده ؟ چقدر شنيديد كه گفتن آي مردم ب ...

من بهش گفتم برو شهرداری قبل خرید بپرس. ولی نرفت

من بهش گفتم برو شهرداری قبل خرید بپرس. ولی نرفت

هیچی نداره که به نام خودم کنم .همه داراییمون رو جمع کردیم خونه ویلایی بخریم مثلا

چند بار شنيديد كه يه نفر يه واحد آپارتمان رو به 10 نفر پيش فروش كرده ؟ چقدر شنيديد كه گفتن آي مردم ب ...

اگه استارتر خونه خریده بود و فروشنده دبه میکرد و یکی مثل شما می گفت شرخر استخدام کن ازشون بگیر درست بود 

باید انسانیت داشته باشیم

بهتره خونه ای که خریده را فسخ کنه یکی بخره . اگه تقلب توشه

ولی اینم خیلی سخته چون کاری که به دادگاه بکشه درست بشو نیست متاسفانه 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
بد گول خوردیم .یه درصد هم پولمون رو پس بدن ،دیگه هیچ خونه خالی تو این شهرستان به جیب ما نمیخوره

عزمزم گول نخوردید بی دقتی کردید و الان باعث درسر خودتون و فروشنده و بنگاه شدید موردی پیدا کردید که سی تومن کمتر باشه و اندازه پولتون . دیگه این وظیفه شما بوده نکاتی که بهتون گفتن را قبل امضا چک کنید .الان قولنامه رو کلمه به کلمه بخون اگر توی قولنامه نوشته ۱۲ سال ساخت و لی با سند ۲۲ سال ساخته یا هر مورد دیگری مغایرت داره فسخ کنید.

منظورتون از قولنامه دوم چیه ؟ هر ملک یک قولنامه داره . شاید منظورتون مراحل پرداخته . 

يكي سر اينها كلاه گذاشته . حالا اينها هم برن سر يكي ديگه كلاه بزارن ؟ راهكار مردم ما اين شده كه حقشو ...

ما اصلا نمیخوایم به زور خونه خودمون رو پس بگیریم .اصلا حرفی در موردش نداریم .ولی به اونکه خونه بهمون فروخته میگم تو میخواستی با پول ما برای پسران کامیون بخری .پول حرامه.چون همه چیز رو مخفی کردی 

عزمزم گول نخوردید بی دقتی کردید و الان باعث درسر خودتون و فروشنده و بنگاه شدید موردی پیدا کردید که س ...

خونه سند نداره که چیزی مغایرت داشته باشه

گول خوردیم چون پرسیدیم و گفتن سال ۹۰ اومدیم ساکن شدیم .نگفتن از سال ۸۰ در حال ساخت بوده 

شما خونه ای که فروختی را نمی تونی فسخ کنی اگه تخلفی توش نباشه مگر طرف تطمیع بشه و خودش بخواد

میدونم.اونم با زحمت اینو خریده .ولی فعلا پولمون رو بگیریم هنر کردیم

اگر نخونده و دقیق نشده رو متن پس ضرر کردین و باید تحمل کنین... موقع قولنامه نوشتن حداقل به یه بزرگتر ...

از بس که مردم می خوان کسی از کارهاشون خبر نداشته باشن 

بدون مشورت میرن خرید و فروش می کنن و گول میخورن

الان اولین کار اینه که برید اتحادیه املاک شهر خودتون اونجا راهنمایی میکنن و راهی باشه کمکتون می‌کنند ...

تا فردا کاش بتونم تحمل کنم .سرم پر از فکره ،دلم میخواد خودم و شوهرم رو بکشم

از بس که مردم می خوان کسی از کارهاشون خبر نداشته باشن  بدون مشورت میرن خرید و فروش می کنن و گو ...

وقتی میدونن هم اینقدر حسادت هست که کار نمیشه

خونه سند نداره که چیزی مغایرت داشته باشه گول خوردیم چون پرسیدیم و گفتن سال ۹۰ اومدیم ساکن شدیم .نگف ...

متوجه ام خیلی‌ها چندین سال مراحل خونشون طول میکشه و در مرحله اسکلت میمونه بعد از روزی که وارد خونه میشن حساب میکنن شما پروانه ساخت رو چک کن اونم نوعی سند و مدرک ساخته اصلا نگران نباش فقط پیگیری کن تا مشکل حل بشه