2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
خونه سند نداره که چیزی مغایرت داشته باشه گول خوردیم چون پرسیدیم و گفتن سال ۹۰ اومدیم ساکن شدیم .نگف ...

ببین ارزش زمین اون منطقه ای که خونه خریدی متری چنده 

خونه ۲۲ سال ساخت تقریبا قیمت زمین حساب میشه و اگه گرون نخریدی غصه نخور 

بعد ببین به شهرداری چقدر بدهکاره و مثلا سهم خدمات شهرداری 400/500 یهو بدهکاری نداشته باشه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا خونه دو طبقه رو فروختین حیفه حیف

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

وقتی میدونن هم اینقدر حسادت هست که کار نمیشه

ببین همیشه با وکیل خبره 

مهندس و یه بنگاهی ( از جای دیگه) حداقل مشورت بگیر 

الان از گوگل چند تا وکیل خوب پیدا کن،و مشاوره تلفنی بگیر 

خیلی خوب راهنمایی می کنن

ببین ارزش زمین اون منطقه ای که خونه خریدی متری چنده  خونه ۲۲ سال ساخت تقریبا قیمت زمین حساب می ...

اگه به ارزش زمینش خونه خریدی و بدهکاری شهرداریش زیاد نیست متضرر نشدی و غصه نخور 

ببین ارزش زمین اون منطقه ای که خونه خریدی متری چنده  خونه ۲۲ سال ساخت تقریبا قیمت زمین حساب می ...

گفتم به شوهرم امروز بره بنگاهی رو پیدا کنه ببینه چه گوری باید بکنیم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
خونه سند نداره که چیزی مغایرت داشته باشه گول خوردیم چون پرسیدیم و گفتن سال ۹۰ اومدیم ساکن شدیم .نگف ...

حالا تخلف نباشه   و سند داشته باشه بنظرم زیاد هم پیگیر این خونه واسه چن سال هست نباشید . فوقش این میشه میدین مشارکت ، میکوبن نسبت به متراژ و محل ، حالا سهمی می‌برین که الان فکر کنم از نصف کمتره. مثلا ۵ طبقه باشه  بفرض ، ۳ تاش مال اون میشه دوتاش مال شما .  در ثانی یه کارشناس بیارید ببینید تخلف ندارع  دنبال سند باشین ولی اگه تخلف داشته باشه شهرداری سند نمیده مگه اینکه اون مورد رو مثلا یه اتاق اضافی درآورده و یا....بکوبین.‌

ببین تابستان چندتا خونه و زمین بی سند پیدا کردم اما هر کدام 2200تا 700, میلیون باید تحت عنوان سهم خدمات شهرداری می دادند کلا پشیمون شدم 

بدهکاری تخلفس چقدره الان ؟ 

زمین اونجا متری چنده ؟ 

امروز اینا را حساب کن . شاید در مجموع مالباخته نباشی

اصلا حالم به هم میخوره از اون خونه

ن عزیزم آرام باش 

در درجه اول آرامش

در درجه دوم براورد اوضاع چون ممکنه در مجموع ضرر نکرده باشی فقط اوضاع بدتر از اون چیزی باشه که انتظارش را داشتی ولی ضرر مالی نباشه . این مهمه

ن عزیزم آرام باش  در درجه اول آرامش در درجه دوم براورد اوضاع چون ممکنه در مجموع ضرر نکرده باش ...

تو اون منطقه خونه های قدیمی بازسازی شده با خونه های ۱۰ سال ساخت شناژی قیمتش ۲۵۰۰ ۲۶۰۰ ۲۴۰۰ هست

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر