2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم آرام باش  در درجه اول آرامش در درجه دوم براورد اوضاع چون ممکنه در مجموع ضرر نکرده باش ...

کاش زود شنبه میشد کارشناس میبردیم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

ببین تورم خیلی بالاست مثلا اگه الان صد میلیون گرون خریده باشی دو سال دیگه بازم این خرید سود مطلق به حساب میاد 

فقط ممکنه می تونستی بجاش یه چیز دیگه بخری که سودش از اینم بیشتر میشده

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
جرات نداریم .شعور نداشتیم بهتره بگی

همچین نگو ولی اینم بگم درسته سخته ولی زندگی رو واس خودت و شوهرت تلخ نکن شوهرتم واس همین پول زحمت کشیده از قصد ک نکرده یهویی تصمیم نگیرید بشینید باهم فکراتو روهم بزارین ببینید کدوم تصمیم درسته همون کارو کنید شاید اصلا به نفع شما باشه 

از بس که مردم می خوان کسی از کارهاشون خبر نداشته باشن  بدون مشورت میرن خرید و فروش می کنن و گو ...

همین دیگه... یا باید خیلی با تجربه باشی تو اینجور معاملات، یا با یه باتجربه بری که ضرر نکنی. الکی که نیست. با کلی خون دل ادم یکم پول جور میکنه و با دل خوش میره چیزی بخره... بعضیام گرگن و کلاه سر ادم میزارن... خدا نگذره ازشون. ما نباید اجازه بدیم. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ببین تابستان چندتا خونه و زمین بی سند پیدا کردم اما هر کدام 2200تا 700, میلیون باید تحت عنوان سهم خد ...

ما که نمیدونیم هیچی .باید بریم فردا از شهرداری بپرسیم کارشناس ببریم

ببین تورم خیلی بالاست مثلا اگه الان صد میلیون گرون خریده باشی دو سال دیگه بازم این خرید سود مطلق به ...

ما می‌خواستیم یه خونه بخریم که همیشگی باشه .این خیلی قدیمیه واقعا حیف شد پولمون .آپارتمان خودمون شیک و نوساز بود.خونه ای که خریدیم ۳۶۰ متره زمینش

فردا مشخص میکنم براتون میفرستم

ما از تخلف چیزی نمیدونیم دوست شوهرم از بیرون میگه ستون رو بلند گرفته .لابد تخلف زیاد داره فردا معلوم میشه

بازم میگم اگه خونه را تقریبا به ارزش زمینش خریدی سال ساختش مهم نیست و ضرر نکردی 

فقط بدهکاریش زیادتر از ارزشش نباشه

و اگه تونستی پرداخت کن و سند بگیر 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی