2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

5755 بازدید | 251 پست

سلام .خونه دو طبقه خودمون رو فروختیم نصف پولش هم بهمون داده .رفتیم یه خونه ویلایی خریدیم .مث احمقا هیچی بلد نبودیم تحقیق نکردیم مهندس نبردیم .حالا فهمیدیم خونه ۲۲ سال پیش ساخته شده به ما گفتن ۱۲ سال .سقفش تیرآهن هست و به خاطر تخلف سند نداره.دیشب تا حالا دارم سکته میکنم.نصف پولم دادیم...

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

فسخ کنین

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

اگه تو متن قولنامه دروغ نوشته باشن حق فسخ دارین. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قولنمانه نوشته ۱۲؟

شوهر من اصلا قولنامه رو نخونده درست.اینقدر ساده هست این بشر

میگه نوشته بوده طبق اسناد موجود .یه همچین چیزی

چطور میشه فسخ کرد؟دو هفته گذشته .خونه خودمونم فروختیم .میگه پس نمیدم 

اگه فسخ کنید پولتون رو پس میده فروشنده. دنبال جای دیگه باشید.. اونی هم که خونه رو خریده بی تقصیره. منم باشم پس نمیدم چون صرفا فروشنده پشیمون شده.... ان شالله جای بهتر پیدا میکنید عزیرم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

چطور میشه فسخ کرد؟دو هفته گذشته .خونه خودمونم فروختیم .میگه پس نمیدم 

با یه وکیل ملکی صحبت کن. راهنمایی تون میکنه...توی قرارداد ها حق فسخ وجود داره... برو قراردادتو نگاه کن..

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
شوهر من اصلا قولنامه رو نخونده درست.اینقدر ساده هست این بشر میگه نوشته بوده طبق اسناد موجود .یه همچ ...

اگر نخونده و دقیق نشده رو متن پس ضرر کردین و باید تحمل کنین... موقع قولنامه نوشتن حداقل به یه بزرگتر باتجربه برید که این مشکلات پیش نیاد... حیف سرمایه تونه بخدا. 

شوهر من اصلا قولنامه رو نخونده درست.اینقدر ساده هست این بشر میگه نوشته بوده طبق اسناد موجود .یه همچ ...

اگه قولنامه با سند مطابقت نداشته باشه که میتونین فسخ کنید.بعدشم فک کنم تا ۲۴ ساعت هم میتونین فسخ کنید

همیشه یه راه در رو میزارن

هیچوقت بدون تحقیق ونخوندن چیزی رو امضا نکنین

اگه فسخ کنید پولتون رو پس میده فروشنده. دنبال جای دیگه باشید.. اونی هم که خونه رو خریده بی تقصیره. م ...

حق فسخ تا ۴۸ ساعته .ما دو هفته شده معامله کردیم. ولی خریدار وقتی میبینه ما اینجوری بد گول خوردیم و با نارضایتی خونه رو بهش بدیم، میخواد چه کنه همچین خونه ای رو...

عزیزم شما که همه ی پولو ندادین... بقیه اش چک دادین؟