2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
بگید چک ها رو وصول نده ، درسته طرف برگشت میزنع  و هزار دنگ و فنگ داره .اگه آدم با وجدانی باشه ب ...

چک های خونمون رو باید شوهرم پاس کنه ،بریزه به حساب فردی که خونش رو خریدیم.کسی نمیتونه پاس کنه به اسم شوهرمه.بنگاهی کثافت میدونسته همه چیز رو و میدونست ما هیچی حالیمون نیس بهمون نگفت .

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اشتباهی حالا حداقل خودت برو بخون ببین دقیقا درمورد فسخ چی نوشتن معمولا حق فسخ مینویسن آخه اعتماد ...

اصلا حق فسخ ننوشتن .قولنامه اول رو می‌نويسن اون طرف امضا نمیکنه .میگه کمه مبلغ 

قولنامه دوم رو می‌نويسن که شوهرم امضا نکرده هنوز 

ولی من‌میگم شکایت کنیم ممکنه قولنامه اول رو ،رو کنه بنگاهی

ما خونمون رو فروختیم چک داد بهمون.همون چک دست بنگاهه که بده به کسی که ما خونش رو خریدیم

شما یعنی میرفتید بازدید هر خونه از صاحبخونه نمیپرسیدید سندش چ جوریه؟؟؟!!!!!!!!!!!

شش دونگ ۱ دونگ قولنانه؟؟؟؟؟،،،

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

شما یعنی میرفتید بازدید هر خونه از صاحبخونه نمیپرسیدید سندش چ جوریه؟؟؟!!!!!!!!!!! شش دونگ ۱ دونگ قو ...

پرسیدیم گفت سند نداره .ما که نمیدونستیم مهندسی ساز نیست و سند نداره .گفتیم ۳۰۰ میلیون ارزون تره به پولمون میخوره بخریم .بعدا سند میگیریم

چک های خونمون رو باید شوهرم پاس کنه ،بریزه به حساب فردی که خونش رو خریدیم.کسی نمیتونه پاس کنه به اسم ...

والا زمانبر هست ولی میشه اینطوری هم نیست هر کسی بخاد هر کاری بکنه شما شکایت بکنید و چک هارو وصول ندید . مجبور باشید از بنگاه هم همزمان شکایت بکنید . کاشکی با یه کاربلد می‌رفتید ولی بازم ناامید نشید تا آخر این سال خونه ها ، اونطور که میگن رکوده ، همیشه اینطور هم بوده انتخابات و ماه رمضان وعید و... مسأله تون حل بشه یکی دیگه می‌خرید .  

اگه کلاه گذاشتن سرتون . با یک وکیل مشورت کنید .راحت میتونید معامله رو فسخ کنید ‌. یا یک مقدار از پول ...

بد گول خوردیم .یه درصد هم پولمون رو پس بدن ،دیگه هیچ خونه خالی تو این شهرستان به جیب ما نمیخوره

شکایت کنید بخاطر ۲۲ سال ساخت بودن و ۱۲ سالی که به شما گفتن فسخ میشه

ممکنه تو قولنامه نوشته باشه ۲۲ سال. از این میترسم 

در واقع سال ۸۰ شروع میکنه ،پولش کم میاد ولش میکنه سال ۹۰ تکمیل میشه و میان برای سکونت .بعد ما پرسیدیم گفتن سال ۹۰