2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
اگه قولنامه با سند مطابقت نداشته باشه که میتونین فسخ کنید.بعدشم فک کنم تا ۲۴ ساعت هم میتونین فسخ کنی ...

سند نداره خونه .سرمایه ... همه زندگیمون رو فروختیم 

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

اول باید قبل معامله ، یه نگاه سند میکردین ، حتی ممکن بود و هست سندتون تو رهن بانک باشه اونوقت هم بازم یه اشتباه دیگه . خوب شما الان قانونی میتونید شکایت بکنید و به هر حال فکر کنم دقیق نمی‌دونم  عنوانش غش در معامله میگن‌  که معامله بخاطر دروغ و حیله و...خود به خود فسخ میشه . بازم با یه وکیل صحبت بکنید و اگه بقیه چک‌ها رو دادن وصول نکنید .‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق فسخ تا ۴۸ ساعته .ما دو هفته شده معامله کردیم. ولی خریدار وقتی میبینه ما اینجوری بد گول خوردیم و ب ...

خب عزیزم اشتباه رو شما کردین چرا باید خریدار تاوان بده؟ اون موقع که با رضایت فروختین... گناه داره اون بنده خدا هم... با هزار امید خونه خریده، بعد چون فروشنده تو معامله بعدیش سرش کلاه رفته، اون باید جبران کنه؟؟؟؟ خودتون رو بزارین جاش

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

حق فسخ تا ۴۸ ساعته .ما دو هفته شده معامله کردیم. ولی خریدار وقتی میبینه ما اینجوری بد گول خوردیم و ب ...

چ ربطی ب نارضایتیزشما داره!پول داده مفتی ک ندادی

برو قرداد جدیدو با پرداخت خسارت فسخ کن

همزمان دنبال خونه باش

برا خرید همیشه استعلام سند خلافی شهرداری بدهی نوع مهندسی رو باید گرفت

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم شما که همه ی پولو ندادین... بقیه اش چک دادین؟ 

ما خونمون رو فروختیم چک داد بهمون.همون چک دست بنگاهه که بده به کسی که ما خونش رو خریدیم

چ ربطی ب نارضایتیزشما داره!پول داده مفتی ک ندادی برو قرداد جدیدو با پرداخت خسارت فسخ کن همزمان دنب ...

ربطی که نداره ما مقصر خودمونیم .یعنی هیچی حالیمون نبود.شوهرم هم بدبخت و ساده.هیچ جا نرفت بپرسه 

خب عزیزم اشتباه رو شما کردین چرا باید خریدار تاوان بده؟ اون موقع که با رضایت فروختین... گناه داره او ...

دقیقا همینه به نظرم بی انصافی هست اون بنده خدا هم قطعا ملک هایی فروخته وضرر ها کرده تا تونسته ای خونه رو بخره وگرنه کی پول نقد تو خونش داره که بیاد ملک بخره

خب عزیزم اشتباه رو شما کردین چرا باید خریدار تاوان بده؟ اون موقع که با رضایت فروختین... گناه داره او ...

ما که اصلا نمیتونیم کاری به اون داشته باشیم .این وسط خودمون رو بدبخت کردیم خونه رو از دست دادیم 

دقیقا همینه به نظرم بی انصافی هست اون بنده خدا هم قطعا ملک هایی فروخته وضرر ها کرده تا تونسته ای خون ...

الان مشکل ما خونه آب که خریدیم و پس گرفتن پولمون هست .اینکه فروختیم که هیچی

این جمله ای که گفتین تو قولنامه نوشتین خیلی بده کارو خراب کرده نوشته طبق فلان چیز من کم وبیش سر در م ...

اصلا شوهر من میگه نخوندم قولنامه رو .اعتماد کرده بهشون

ما خونمون رو فروختیم چک داد بهمون.همون چک دست بنگاهه که بده به کسی که ما خونش رو خریدیم

بگید چک ها رو وصول نده ، درسته طرف برگشت میزنع  و هزار دنگ و فنگ داره .اگه آدم با وجدانی باشه باهاتون ، همکاری می‌کنه. این وسط بنگاه هم خودش مقصر هست و شریک جرم . مگه این وظیفه ی بنگاه نیست همه چی رو چک بکنه . مگه بار اولش هست که داره مبایعه نامه می‌نویسه و هیچی بلد نباشه. 

به بنگاهی بگو. بدلیل فریب در اعلام سال واقعی ساخت ملک  ، میخوام معامله رو فسخ کنم

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃