2777
2789
عنوان

طلاق

1134 بازدید | 139 پست

سلام خانومامن ب شدت باشوهرم مشکل مسئولیت پذیرنیس.کمکم نمیکنه همه مسئولیت بچه هابامنه فقط میگه پول دربیارم اونم جمع میکنه براخودس مسافرت وکارای که دوسداره انجام میده من فقط مث یه خدمتکارم توخانه واقعاافسرده شدم وحوصله زندکی کردن باهاشوندارم.بهم میگه بروطلاق بگیره دیگه بری راحت....هیچکسم درکم نمیکنه بچه هام کوچیکه کسییم نیس۱ساعت بچه ای برام بگیر  خسته شدم امشب نخابی وکارخونه وبچه داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستار ساعتی بگیر یا مهد بزار روزی دوساعت برو باشگاه پیاده روی ... 

دخترمومیزارم مهد۱تا۴ولی اونم همش خودم بایدبیارموببرم یه بچه ۱ساله دارم هواسردشده سختمه بدم باباشم ببرتش میده دست دوستش ببرتش  

هیچکس من بابچه قبول نمیکنه حوصله بچه ندارن

نه هیچکس قبول نمیکنه پدرو مادرتم شاید اولش بگن بیا  ولی یه هفته بمون از هفته دوم دلت واسه خونه و زندگی خودت تنگ میشه پشیمون میشی چرا قهر کردی اگه خودت درامدی داری میتونی از بس زندگی مجردی بر بیای جداشو وگرنه خونه پدری خوب نیست برگردی

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
دخترمومیزارم مهد۱تا۴ولی اونم همش خودم بایدبیارموببرم یه بچه ۱ساله دارم هواسردشده سختمه بدم باباشم بب ...

عزیزم تاپیکات رو خوندم،

خداوند کمکت کنه و 

شوهرت را به راه راست هدایت کنه 

وقتی می‌دونی راه برگشتی نداری،کسی حمایتت نمیکنه 

چرا میخوای طلاق بگیری

نه هیچکس قبول نمیکنه پدرو مادرتم شاید اولش بگن بیا  ولی یه هفته بمون از هفته دوم دلت واسه خونه ...

ن درآمدی ندارم خسته شدم بخداشوهرم خیلی احمق حرفای بدی بهم زده دلموشکسته دیشب باکمربندمنوزده وموهامودرآورده میگفت میخام موهاتوقیچی کنم دیگه حوصله زندگی کردن ندارم بخدا.

یا طلاق بگیر یا بمون و تحمل کن ولی اینو بدون دو سه سال دیگه کامل میتونی مهد بزاری و بعد کار هم ببریشون پیش خودت ...سختیش همین اوله...یه جا تاپیک زدی که دوس داری بچه ها و خودت رو بکشی ؟؟آخه دختر خوب این چه حرفیه...شوهرت نیست به جهنم ...غصه نخور انقدر 

ن درآمدی ندارم خسته شدم بخداشوهرم خیلی احمق حرفای بدی بهم زده دلموشکسته دیشب باکمربندمنوزده وموهامود ...

خدا بهت صبر بده چی بگم باید انتخاب کنی ببین بمونی بیشتر ضربه میخوری یا بری میتونی از بچه هات دل بکنی

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
ن درآمدی ندارم خسته شدم بخداشوهرم خیلی احمق حرفای بدی بهم زده دلموشکسته دیشب باکمربندمنوزده وموهامود ...

شرایط سختی داری،

حق داری هم منگه،بدی و سروصدا کنی.

ولی وقتی دیدی تا سروصداهات چاره ساز نیست،

نباید میزاشتی کار به اینجا بکشه

عزیزم تاپیکات رو خوندم، خداوند کمکت کنه و  شوهرت را به راه راست هدایت کنه  وقتی می‌دونی ...

آخه تحمل یه آدم عوضییم خیلی سخته همه فقط میگن مراقب بچه هاباش ولی یکی نمیگه بیابچه اتویه شب بگیرم تاصبح راحت بخابی. مگه یه مامان افسرده میتونه ازبچه اش مراقبت کنه