2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 139 پست
یا طلاق بگیر یا بمون و تحمل کن ولی اینو بدون دو سه سال دیگه کامل میتونی مهد بزاری و بعد کار هم ببریش ...

بچه هام۳ویکساله هستن.شوهرخرم بچه خاست گفت حمایتت میکنم زایمانم طبیعی بودالان بهم میگه گشاددرحالی که جراحی کردم ولی چون خودش تحمل نداشت زددوباره پاره کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هام۳ویکساله هستن.شوهرخرم بچه خاست گفت حمایتت میکنم زایمانم طبیعی بودالان بهم میگه گشاددرحالی که ...

عزیزم پرستار بگیر 

یه شیفت بچه هات رو نگه داره سن بچه هات کمه،طبیعی هست که اذیت بشی و افسرده بشی

شرایط سختی داری، حق داری هم منگه،بدی و سروصدا کنی. ولی وقتی دیدی تا سروصداهات چاره ساز نیست، نبای ...

واقعادیگه کم آوردم پدرمم میگه اگه خاستی طلاق بگیری بیاوبچه هاتم حق نداری بیاری

من فقط محبت وتوجه میخام همین

خوشگلم خودتم یکم غر میزنی...من کارمندم ،باردارم هستم،یه دختر بچه دو ساله هم دارم...باور کن هم غذام به راهه هم خونه م تر و تمیز...بچمم شیطونی میکنه کلی ماچش میکنم و باهاش بازی می‌کنم....با هم کارتون میبینیم ...این دوران هم میگذره عزیزم انقدر سخت نگیر

عزیزم پرستار بگیر  یه شیفت بچه هات رو نگه داره سن بچه هات کمه،طبیعی هست که اذیت بشی و افسرده ب ...

خوب این خیلی خسیسه پول نمیده بعدزیادم گشتم پرستارپیدانکردم

من فقط محبت وتوجه میخام همین

این شوهری که شما داری محبت حالیش نمیشه که اگه میشد ۱۰ روز شما رو ول نمیکرد بره تایلند چه جوری اجازه دادی خیانتم میکنه

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
خوشگلم خودتم یکم غر میزنی...من کارمندم ،باردارم هستم،یه دختر بچه دو ساله هم دارم...باور کن هم غذام ب ...

درسته ولی عزیزم بزاربچه دوم ات بسلامت بدنیابیادوکمکی نداشته باشی کارخونه غذابچه اولت که بشدت نیازعاطفی داره بچه دوم مراقبت میخادبعدمیبینی چقدسختت میشه منم وقتی یکی بود.همه جابه امومیبردم مسافرت همه چی خونه همش ب راه بود

خوب این خیلی خسیسه پول نمیده بعدزیادم گشتم پرستارپیدانکردم

چطور با گشت و گذار خسیس نیست،

نگاه از در و همسایه ها 

حتما بپرسید یکی هست 

که قبول کنه و پول بگیره 

که نگه داره،

شرایطتت بده 

افسردگی گرفتی 

بنظر من طلاق نگیر 

و جر و بحث نکن 

روش زندگیت رو تغییر بده

آره وضعش خوبه همین یه ماه پیش رفت تایلند۱۰روزمنوبچه هاروجاگذاشت

وای وای چرا گذاشتی راحت بره تایلند من بودم پدرشو در می آوردم اصلا جرئت نکنه همچین خواسته هایی داشته باشه بدون من بره سفر