یا طلاق بگیر یا بمون و تحمل کن ولی اینو بدون دو سه سال دیگه کامل میتونی مهد بزاری و بعد کار هم ببریش ...
بچه هام۳ویکساله هستن.شوهرخرم بچه خاست گفت حمایتت میکنم زایمانم طبیعی بودالان بهم میگه گشاددرحالی که جراحی کردم ولی چون خودش تحمل نداشت زددوباره پاره کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشگلم خودتم یکم غر میزنی...من کارمندم ،باردارم هستم،یه دختر بچه دو ساله هم دارم...باور کن هم غذام به راهه هم خونه م تر و تمیز...بچمم شیطونی میکنه کلی ماچش میکنم و باهاش بازی میکنم....با هم کارتون میبینیم ...این دوران هم میگذره عزیزم انقدر سخت نگیر
خوشگلم خودتم یکم غر میزنی...من کارمندم ،باردارم هستم،یه دختر بچه دو ساله هم دارم...باور کن هم غذام ب ...
درسته ولی عزیزم بزاربچه دوم ات بسلامت بدنیابیادوکمکی نداشته باشی کارخونه غذابچه اولت که بشدت نیازعاطفی داره بچه دوم مراقبت میخادبعدمیبینی چقدسختت میشه منم وقتی یکی بود.همه جابه امومیبردم مسافرت همه چی خونه همش ب راه بود