2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 139 پست
درسته ولی عزیزم بزاربچه دوم ات بسلامت بدنیابیادوکمکی نداشته باشی کارخونه غذابچه اولت که بشدت نیازعاط ...

ببین میفهمم چی میگی ولی الان ما دیگه مادریم و باید صبرمان رو ببریم بالا..در ضمن اگه وضع همسرت خوبه بیشتر استفاده کن و به خودت و روحیه ت برس

درسته ولی عزیزم بزاربچه دوم ات بسلامت بدنیابیادوکمکی نداشته باشی کارخونه غذابچه اولت که بشدت نیازعاط ...

عزیزم منم سه تا بچه ی دنبال هم دارم،

یکیش کوچیک شیر خوار 

یکیش درس نخون 

یکی هم کلاس اول 

شوهرم هم شاید روزی سه چهار ساعت خونه هست 

یعنی فرصت توالت رفتن هم ندارم.

ولی سعی میکنم عصرا پارکی برم و استراحتی به روح و روانم بدم 

هر چند تو پارک هم از دست کوچولوم آسایش ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور با گشت و گذار خسیس نیست، نگاه از در و همسایه ها  حتما بپرسید یکی هست  که قبول کنه ...

خیلی سعی میکنم ولی دیشب معذرت میخام بهم گفت بروطلاق بگیرراحت بری بدی گشادمنم گفتم مال توکوچیکه خیلی زورم اومدببخشیدواضح گفتم ولی حرمتی نمونده

اگه بچه ها را بزاری بری قهر چطوری جمعشون میکنه؟ تعهدی چیزی ازش بگیری فایده نداره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
قبلایکی دوبارازش دیدم

تا میتونی سعی کن خرج رو دستش بزاری تو هم واسه خودت زندگی کن با بچه هات برو بیرون تفریح کن حداقل از پولش یه استفاده ای بکن

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
تا میتونی سعی کن خرج رو دستش بزاری تو هم واسه خودت زندگی کن با بچه هات برو بیرون تفریح کن حداقل از پ ...

اگه بده میکنم.مثلاطلااصلانمیگیره میگه بدم میاازطلاویکم خرج زیاده شروع میکنه

خوب باخودش میکنه میگه من پول درمیارم باخودم نکنم

نگاه روش زندگیت رو آروم آروم تغییر بده،

اگه من جان بودم تو همین سفرهای تایلندش،تا برمیگشت میرفتم مو صاف میکردم،گونه و زاویه سازی میکردم و حسابی میترکوندم بجای اینکه بخوام چشم انتظاریم رو بکشم،

کاری میکردم 

که اون احساس خطر کنه 

نتنه،ولم کنه بره

من نمیدونم در گذشته چه مشکلاتی بوده یا الن غیر از کمک نکردن تو خونه و عدم همدردی مشکل دیگه ای هم دارید یا نه ولی اینو میدونم

خودمم وقتی بچه هام کوچیک بودن همین حس رو داشتم اینکه چرا به من کمک نمیکنه و توجه نمیکنه و دست تنهام

واقعا سخته دو تا بچه کوچیک بزرگ کردنش واقعا کمک میخواد و در این مورد شما تنها نیستی

گرچه تائید نمیکنم رفتار همسرتون رو ولی اگه فقط مورد همینه 

کمی که بچه ها بزرگ بشن خود به خود وضعیت بهتر میشه اصلا بچه رو که از شیر میگیری یا از پوشک بگیری و مستقل بشه بخش عمده ای از این مسائل حل میشه

به علاوه شما میتونی با مطالعه و کمک از مشاور روحیه خودتون رو بهتر کنید با داشتن روحیه بهتر این تفکرات کمتر سراغتون میاد

و اینکه رفتارتون رو هم میتونید تغییر بدید 

خود من به همسرم همیشه میگفتم ما رو ببر فلان جا و ما رو تنها نذار و اینا انگار همه چیز رو بر عکس همونیکه من گفتم نکن رو انجام میداد یه مدت روی خودم کار کرد و سعی کردم مستقل باشم و وابسته کسی نباشم اصلا ورق برگشت همسرم دید منو همراهی نکنه خودش مونده الان پایه کارهای من شده

پس تغییر رو از خودتون آغاز کنید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
شوهرت بهت محبت میکنه؟؟

شوهرم 

تو محل کارش،خیلی خانم هست،

با اونا هم صحبت هستن،ولی خانم های پاکی هستن.

نه والا اینطور که توقع دارم نه 

تا خونه هست 

یا با کوچولو بازی میکنه،یا نگاه تی وی 

یا من دارم با اون بچه هام درس میخونم

نگاه روش زندگیت رو آروم آروم تغییر بده، اگه من جان بودم تو همین سفرهای تایلندش،تا برمیگشت میرفتم مو ...

آخه اجازه نمیده میگه حق نداری ازاینکار وکنی منم بدون اجازه کاری کنم تمام خانوادمم میگن خوب تقصیرتوبدون اجازه رفتی