sysykord مدیر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 663 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 139 پست سلام خانومامن ب شدت باشوهرم مشکل مسئولیت پذیرنیس.کمکم نمیکنه همه مسئولیت بچه هابامنه فقط میگه پول دربیارم اونم جمع میکنه براخودس مسافرت وکارای که دوسداره انجام میده من فقط مث یه خدمتکارم توخانه واقعاافسرده شدم وحوصله زندکی کردن باهاشوندارم.بهم میگه بروطلاق بگیره دیگه بری راحت....هیچکسم درکم نمیکنه بچه هام کوچیکه کسییم نیس۱ساعت بچه ای برام بگیر خسته شدم امشب نخابی وکارخونه وبچه داری 1402/09/08 | 13:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sysykord مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 663 پرستار بگیر برا بچه ها کسی که اطمینانی باشه نیس
avinnnnnn عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4281 کسی که اطمینانی باشه نیس ولی سعی کن خیلی بیش از حد ب خودت برسی همش خودت رو سرگرم بچه ها نکن آرایشگاه برو باشگاه برو
sysykord مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 663 ولی سعی کن خیلی بیش از حد ب خودت برسی همش خودت رو سرگرم بچه ها نکن آرایشگاه برو ... بآنگاه نمیتونم بچه هاروچیکارکنم الانم اومدم خانه مامانم بابام همش میگه این چیه حوصله ندارم.ولی ب خودم میرسم همیشه
avinnnnnn عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4281 بآنگاه نمیتونم بچه هاروچیکارکنم الانم اومدم خانه مامانم بابام همش میگه این چیه حوصله ندارم.ولی ب خود ... تو زندگی متاهلی تجربه زیادی فعلا ندارم و اینکه نمیدونم با اینجور مردا چطور رفتاری داشته باشم برا همین چیزی نمیگم
sysykord مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 663 تو زندگی متاهلی تجربه زیادی فعلا ندارم و اینکه نمیدونم با اینجور مردا چطور رفتاری داشته باشم ... ممنونم