2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 139 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتماحتمازنگ میزنم چون درددلم زیادقربونت برم

ب خودت سخت نگیر اینقد زندگیا همه پر از مشکله هیچ ادمی کامل نیس دهن ب دهن شوهرتم نزار 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
ب خودت سخت نگیر اینقد زندگیا همه پر از مشکله هیچ ادمی کامل نیس دهن ب دهن شوهرتم نزار 

مشکل مابخاطراین حرف همونمیفهمیم شوهرمن یه سری کلیپهای انگیزشی میبینه فکرمیکنه دیگه خیلی عقلش زیادواون بیشترمیفهمه درحالیکه سوادش خیلی کمه وتویه خانواده تربیت که شده اهمیتی ب احترام نظم قانون نمیدن خیلی مضخرفن یه کم وضع مالیش خوب شده میگه من خیلی موفق ومغزم ومن تنهای باخودم لذت میبرم نیازب کسی ندارم درحالیکه شوهرخواهرامم پولدارن ولی خیلی خاکیین اوناخانوادشون توروستا بودن وپولدارن این چون توشهربوده میگه اونادهاتین من باکلاس.درصورتبکه مادرای اوناخیلی باکلاسترازمادرایشون رفتارمیکنه مث ندیدبدیدهامیمونه ولی اوناچشم ودل سیرهی چه بگم که حرف زیاده    

مشکل مابخاطراین حرف همونمیفهمیم شوهرمن یه سری کلیپهای انگیزشی میبینه فکرمیکنه دیگه خیلی عقلش زیادواو ...

اتفاقا دقیقا میدونم چی میگه دچار غرور و خودشیفتگی کاذب شده دیدم نمونه اش رو تو هم خودتو براش بگیر حلوش شو بیا کتاب بخون

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
اتفاقا دقیقا میدونم چی میگه دچار غرور و خودشیفتگی کاذب شده دیدم نمونه اش رو تو هم خودتو براش بگیر حل ...

آره کاری ب کارش ندارم.میخام دوسه روزییم برم خانه مادرم.بخیه زایمانم هنوزبازمونده برم اوناروبخیه کنم.باهاش حرف نمیزنم بایدبدونه چقدازش ناراحت شدم.قبلامن همش میرفتم منت کشی این باعث شده پرروبشه 

آره کاری ب کارش ندارم.میخام دوسه روزییم برم خانه مادرم.بخیه زایمانم هنوزبازمونده برم اوناروبخیه کنم. ...

ن منت کشی نکن قهر کاملم نکن سرد باش باهاش بخودت برس با همون چهارتا قلمی ک تو خونه داری دوش بگیر هر روز لباسای شیک بپوش ب زور هم ک شده شاد باش ی تایمی بچه هارو بخوابون ک اون خونه باشه و جلو چشمش با خودت وقت بگذرون گوشی ببین کتاب بخون اهنگ گوش بده با هندزفری  با دوستی حرف بزن و بگو و بخند کن نزار تو چشمش ی زن کمبود دار و ناراحت کم حرف بنظر بیای 

ن منت کشی نکن قهر کاملم نکن سرد باش باهاش بخودت برس با همون چهارتا قلمی ک تو خونه داری دوش بگیر هر ر ...

ن والله منت کشی نمیکنم الانم اومدم خانه مامانمم.زنگ زدم ب مشاورم گفت بایدحضوری بیای تابهت مشاوره بدم بایدجلوش گرفته بشه خودشم بیادمشاوره نبایدبزاری اینجوری پیش بره چون شوهرت داره مث آدمای مجردزندگی میکنه وبی مسئولیت حالامن شنبه وقت دکتردارم بایدبرم بخیه زایمانم بازشده بزنم بعدش حتمامیرم وبایدبیادیادرست کنه زندگیمونویاتمومش کنه من واقعابااین روحیه نمیتونم  

خب اینم زندگی نیست ک

نمیدونم والله شوهرم یه دفعه خیلی خوبه یه دفعه خیلی باهام بدوسرد.اصلاکمکم نمیکنه کمکم نکنه حداقل درک کنه خودش خسته میشه میره مسافرت وتفریح ولی من بادوتابچه دیوانه شدم 

ن والله منت کشی نمیکنم الانم اومدم خانه مامانمم.زنگ زدم ب مشاورم گفت بایدحضوری بیای تابهت مشاوره بدم ...

امیدوارم موفق بشی همین زندگی رو بسازی