2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوره رو شنیدم واقعا تاثیر داره از کجا اصلش رو بگیریم چطور باید استفاده بشه

لینک که فرستادم کپی کن و بگذار و توی گوگل و کلیک کن روش. اگه اینا داری برات باز میشه جایی که نوره اعلا اصل میفروشن.  

سلام عزیزم والا روده نبوده اما مادر خودم استیج ۴ لنفوم و خون داره که متاستاز به استخوان داده ولی دیر دکتر می‌رفت تا اینکه خودم بردمش دکتر و دو سال قبل شیمی درمانی انجام دادیم تمام شد بعدش هرماه بدون استثنا هر ماه آزمایش خون و کنترل می‌ره  و تا ۵ سال باید بره هر ماه اگر عود نکنه دیگه نمیکنه اگر عود کنه که باز شیمی درمانی و اینا هست ولی خب باید زودتر پیگیر باشید و اینکه مادر من فقط از اعصابش گرفت این بیماری رو و اونایی که حساس هستند و زود ناراحت میشن و غم و غصه رو می‌ریزند داخل خودشون بیشتر مبتلا میشن کتاب معجزه ذهن خوزه سیلوا رو حتما از اینترنت تهیه کن بخون و از لحاظ ماورایی روی سلامتی بدن همسرت کار کن من همه دستورات کتاب رو تا حدی انجام دادم و مادرم عی بدک نیست شکر خدا دو سه سال هست خوبه و  ضمنا مادرم یک دختر عمه داره توی روستا زندگی می‌کنه نود سالش هست و در سن ۸۵ سالگی کنسر سینه پیشرفته گرفت دکتر ها کلا جوابش کردند اما بچه هاست اصرار کردند که شیمی درمانی بشه و دکتر ها گفتند این بیشتر از ۶ ماه نمی مونه ....و الان این خانم شش سال هست سر پا و سلامت هست و کلا زندگی عادی شو داره و تالارهای عروسی می‌ره و بسیار مومن و بیخیال هست خیلی باحاله آنقدر توی. زندگیش سختی کشیده حد نداره اما خیلی روحیه داره و اصلا نمیدونه اسم بیماریش چی هست و چرا سینه شو بریدند خیلی ریلکس هست و ماشالا شش سال هست سرپا هست ....خواستم بگم هرچی بی خیال تر بهتر ....این یک نمونه در خانواده مون هست ... ‌اما مادر خودم حساس و زود رنج و خیلی غمگین هست ۶۶ ساله هست افتاده روی تخت و ذهنش رو از افکار سمی اصلا پاک نمیکنه ....کتاب رو حتما بخون و بدون بالاتر از همه پزشکان خداوند هست ....حتما پیگیری کنید درمان در کنار کتاب و خدا و نیز در کانادا شنیدم بیماران کنسر رو از تونل های با دیواره ی نقره و طلا عبور میدن حتما مطالعه کن 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اونروز توی اینستا دیدم یک خانم مصاحبه میکرد با افراد کنسر ی می‌گفتند که با خوردن شیر الاغ ماده خیلی حالشون بهتر شده می‌دونی که شیر الاغ نزدیک ترین شیر به شیر مادر هست بشدت سیستم ایمنی رو تقویت می‌کنه حتما و حتما اینو بررسی کن و براش شروع کن و سیاه دانه و عسل یادت نره و ژل رویال هم فوق العاده عالیه برای این بیماران و مخصوصا آناناس و چهار مغز آسیاب کن قاطی کن بخوره روزانه ماشاالله عالی میشه .....سعی کن اول انرژی مثبت داشته باشی بهش مثبت نگاه کن مثل یک سرماخوردگی به این بیماری نگاه کن همش بگو چیزی نیست و خوب میشه و بهترین دکتر ها ببر و یادت نره چکاب های ماهانه خیلی مهمه ....

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

سلام عزیزم والا روده نبوده اما مادر خودم استیج ۴ لنفوم و خون داره که متاستاز به استخوان داده ولی دیر ...

عزیزم ممنون از توضیحاتتون.. الان مادرتون ختم درمان شدن و فقط چکاپ میشن؟ دکتر تا ۲ سال اگر برنگرده ۹۰ درصد بر نمیگرده و تا ۵ سال معمولا ریسکش براش مثل افراد عادی میشه خیلیا رو دیدم خداروشکر خوب شدن.. میدونید من خیلی اولش ترسیدم چون تصورم این بود سرطان برابر با مرگ.. و میگفتم هر کی سرطان بگیره میمیره ولی الان خیلیارو دیدم خداروشکر خوب شدن..و دیگه بیماری براشون برنگشته... روحیه ام خیلی داغون شده.. همسرم خداروشکر بهش فکر نمیکنه ولی من متاسفانه هنوز ترس اون روزا باهامه.. 

سلام عزیزدلم خوبی؟ گلم حال عموتون خوبه؟ عملش خوب بود؟

سلام عزیزم ممنونم شکر شما خوبین؟

الحمدلله شکر خدا خوبن دکترش راضی بوده از عمل با اینکه 80 درصد روده بزرگو برداشته 

امروز مرخص شد خدارو شکر و اومدن خونه شون 

ولی من هنوزندیدمش 

تلفنی باهاش صحبت کردم حال روحیش یکم ضعیف بود اما بازم شکر خدا خطر رفع شد

توکل به خدا 

ان شاءالله همه مریض ها شفا پیدا کنند