2777
2789

فقط روحیه داشته باشه 

هیچی مثل روحیه مهم نیست

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرطان روده؟

بله 

چیزی که پدربزرگم داشت و دوتا عموهام درگیرن باهاش 

خدارو شکر عمل کردن شیمی درمانی شدن الان خوبن 

حالا اینیکی عموم درگیر شده 

توکل به خدا

فقط روحیه بدین تغذیه خیییییییلی مهمه 

به خدا نمیدونم دقیقشو ولی خوب شدن سخته ها خیلی سخته فقط تو کنارش با روحیه باش بهش برس همه جوره هو ...

من کنارشم خودشم روحیه آش خوبه ولی من همش دلم میگیره و درحال گریه ام.. از زندگی سیر شدم.. انگیزه ندارم.. خیلیا خوب شدن ولی من از بعدش میترسم... عزیزم عموهاتون شیمی درمانی هم شدن؟ چند جلسه.. ببخشید خیلی میپرسم

اصلا جزئیاتشو نمیدونم  اما یکی عموهام حدودا70 درصد روده بزرگشو برداشتن خیلی درگیر بود الان خدا ...

همش حس میکنم باید باقی عمرمو با استرس این بیماری بگذرونم.. عموهاتون چند ساله لودن؟ همسرم فقط ۳۵ سالشه😭

من کنارشم خودشم روحیه آش خوبه ولی من همش دلم میگیره و درحال گریه ام.. از زندگی سیر شدم.. انگیزه ندار ...

طبیعیه ها میفهممت اما گریه زاری رو بذار کنار با گریه زاری نمیشه باید قوی باشی مخصوصا روزای اول عمل و شیمی درمانیا

فقط به این فکر کن چیا براش تهیه کنی مقوی و سالم باشه چون تغذیه خیلی مهمه 

بله شیمی درمانی شدن 

دقیق نمیدونم چند جلسه ولی حدود 6 ماه فکر کنم هر هفته یا اولاش هفته ای دوبار میرفتن 

اخه کم کم جلساتو کم میکنن 

البته شیمی درمانی برای هر کسی نسبت به شرایطش تعداد جلساتش فرق داره 

همش حس میکنم باید باقی عمرمو با استرس این بیماری بگذرونم.. عموهاتون چند ساله لودن؟ همسرم فقط ۳۵ سالش ...

استرست طبیعیه 

ما متاسفانه ژنتیکی درگیریم و این خیلی بده

بالاخره باید مرتب تحت نظر باشن ان شاءالله عمل میکنن خوب میشن بعد دکتر میگن که هر چند وقت یکبار چکاپ بشن 

یکی عموهام 42 

یمی دیگه 40

اینیکی38