2777
2789
خوشحال میشم کمکتون کنم  ان شاءالله همه مریض ها شفا پیدا کنن

من خواهر شوهرم سرطان معده داشت ولی در مرحله ای فهمید که قابل عمل نبود و بنده خدا اذیت شد و فوت کرد و من تمام مراحل رو دیدم و به شدت فوبیا دارم... البته شرایط شوهر من خداروشکر خوبه.. ولی دله دیگه دست آدم نیست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزمزمه شماهم روده بودید؟

معده بود برا من 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

عزیزم نگران نباش خدا بزرگه خوب میشه بابای منم ۵ ماهه که فهمیدیم سرطان کبد داره تو لگنشم زده این دفعه پنجمش بود که رفت شیمی درمانی .لگنشم پرتو درمانی کرد.خدا رو شکر تا الان به درمان جواب داده تا حدی توده های داخل کبدش کوچیکتر شدن.ما هم موقعی که فهمیدیم حالمون خراب بود خیلی سخته میفهممت.

خدا رو هزار مرتبه شکر خدا بهت سلامتی بده عزیزم.. دعا میکنم برای عمرتون انشالا صحیح و سالم لباس عافیت ...

ممنونم عزیزم

سلامت باشید ان شاءالله

اره والله

چند روز که کارم فقط گریه بود دیگه شوهرم کلی دلداریم داد 

شوهرم میگفت چه خوب که زود فهمیدن

آخه پدربزرگمو انقدر دیر فهمیدیم که دیگه کار از کار گذشته بود شاید اگر زود میفهمیدن الان پیشمون بود حدود 10 سال پیش فهمیدن و 6 ماه بیشتر زنده نبود چون همه جاشو گرفته بود روده ها کلیه ها کبد همه جا 

هیچکاری نشد براش بکنن 

اما خدارو شکر که الان زودی میفهمن و همین خیلی خوبه

بازم توکل به خدا ان شاءالله همه عاقبت بخیر بشیم

ممنونم عزیزم سلامت باشید ان شاءالله اره والله چند روز که کارم فقط گریه بود دیگه شوهرم کلی دلداریم ...

ای بابا باور کنید من بیشتر از اسمش میترسم  خیلی ترسناکه اسمش.. دکتر بهم گفت الان دیگه آنقدر ترسناک نیست درمان داره😔

آفرین به شما.. استیج چند بودید چند ساله خوب شدید.. 😍

من سال ۹۶ درمانم تموم شد 

برا من بدخیم بود شیمی درمانی پرتو درمانی دوبار جراحی و پورت گذاری

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..