2777
2789

اون صبح زود میره ، میاد رو تخت منو بغل و بوس میکنه ،

ولی من چون بیدار شم نمیتونم بخوابم ،بیدار نمیشم که بغلش کنم و.. فقط میگم هوووم 😅

حالا چند روزه بیدار که میشم یه پیام سلام یا صبح بخیری بهش میفرستم

بنظرتون اشتباهه یا درست

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ اونموقع بیدار میشی بازم پیام میدیدوبار دوبار😂

بیدار نمیشم که

قبلا تا دم در میومدم

یا میگفتم صبحونه نمیخوای

الان میگم هوم اهومم برمیگردم ی پهلوی دیگه😂😂

بعد کلاس همسرداری میرفتم میگفت هر روز صبحانه جدید برا همسر درست کنید😂😂😂

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

بیدار نمیشم که قبلا تا دم در میومدم یا میگفتم صبحونه نمیخوای الان میگم هوم اهومم برمیگردم ی پهلوی دی ...

من ده ساله بیدارنمیشم خودش میخوره

چیزی هم نگفته ول کن بابا

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

چه خوب

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

icon

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

ای بابا پس چرا من کله صبح بیدار میشم صبحانه گرم وخوشمزه وبوس وبغل بدرقه ی سرکارش میکنم🫥🤣🤔 یکی منو ...

کاش شوهرت بودم😅🤣🤣