2777
2789
طبیعیه ها میفهممت اما گریه زاری رو بذار کنار با گریه زاری نمیشه باید قوی باشی مخصوصا روزای اول عمل و ...

منم همسرم ۶ ماه براش نوشته و الان داره میره واسه جلسه پنجم از ۱۲ جلسه.. باور کن اصلا دست خودم نیست.. ۳ لنف کنار روده هم درگیر شده بود همش نگران اونام..۲۶ سانت از روده رو برداشته.. عموتون که فردا عمل دارن توده اشون بزرگه؟

استرست طبیعیه  ما متاسفانه ژنتیکی درگیریم و این خیلی بده بالاخره باید مرتب تحت نظر باشن ان شا ...

عزیرم عموهای سما هم بندگان خدا جوونه..  خدا سلامتی بده.. عمل کرده عزیزم کامل توده خارج شد الان هیچی نداره از توده .. داره شیمی میکنه.. ولی من نگران عودشم.. خیلیا میگن خوب شدن ولی مثل شما نمیدونن گرید رو.. من البته خیلی کنجکاوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه ها میفهممت اما گریه زاری رو بذار کنار با گریه زاری نمیشه باید قوی باشی مخصوصا روزای اول عمل و ...

عزمزم پورت هم براشون گذاشتن.. شیمی درمانیاشون دو روزه بود؟ البته متفاوته

منم همسرم ۶ ماه براش نوشته و الان داره میره واسه جلسه پنجم از ۱۲ جلسه.. باور کن اصلا دست خودم نیست.. ...

اره درکتون میکنم یکی زن عموهام پیرشد با عموم دکتر عموم گفته بود من نگران محمد نیستم نگران خانم محمدم 

شما هم قوی باش محکم باش توکل به خدا کن و خدارو شکر کن که زود فهمیدین و درمانو شروع کردین این خیلی عالیه

بله متاسفانه گفتن بیشتر روده بزرگش درگیره 

احتمالا مثل اونیکی عموم بیشتر روده خارج بشه

اون عموم 70 درصد روده شو برداشتن البته این که میگم برای 4 سال پیشه خیلی خوبه خدارو شکر مهندس راه و شهرسازیه کلی جاده کارکرده تو این 4 سال و به زندگی عادی برگشته

ان شاءالله شوهر شما هم هرچه زودتر خوب بشن و خیال شمام راحت بشه

اره درکتون میکنم یکی زن عموهام پیرشد با عموم دکتر عموم گفته بود من نگران محمد نیستم نگران خانم محمدم ...

دکتر دقیقا به من گفت خانم این خوب میشه و تو مریض میشی من نگران توام.. دقیقا این حرفو دکتر بهم گفت.. بچه کوچیک دارم حوصله ندارم بگم حتی مشق هاشو بنویسه.. هیچ کس هم پیشم نیست کمکم کنه .. توی شهر تهران غریبی.. دکتر میخواد بره کسی نیست ببرتش.. خدا کمک کنه

عزیرم عموهای سما هم بندگان خدا جوونه..  خدا سلامتی بده.. عمل کرده عزیزم کامل توده خارج شد الان ...

اره والله جوونن 

اما خدارو شکر خوب شدن ان شاءالله این عموم هم به سلامتی عمل کنه عملش خوب باشه ... ما که داغون شدیم از این سرطان که ژنتیکیه

یکی عمه هام درگیر توده ریه بود نشد عملش کنن شیمی درمانی کامل شد شاید 10 ماه یا بیشتر داغون شد اما خوب شد

پسر یکی عمه هام تو 25 سالگی همین عمل روده رو انجام داذن حدودا 5 سال پیش

کلا خانواده پرخطریم و خیلی سبک زندگی برامون مهمه

خدارو شکر پس دیگه نگران نباش خیلی به جزئیات فکر نکن مثبت فکر کن این خیلی مهمه وقتی مثبت فکر کنی چیزای مثبتم جذب میکنی 

به قول شوهرم دلدار باش بگو خدایا شکر بابت همه چیز .. همه چیزم خوب پیش میره برات

اره والله جوونن  اما خدارو شکر خوب شدن ان شاءالله این عموم هم به سلامتی عمل کنه عملش خوب باشه ...

خدا رو هزار مرتبه شکر خدا بهت سلامتی بده عزیزم.. دعا میکنم برای عمرتون انشالا صحیح و سالم لباس عافیت میپوشه..دقیقا میدونم چقدر الان حالتون بده.. 

دکتر دقیقا به من گفت خانم این خوب میشه و تو مریض میشی من نگران توام.. دقیقا این حرفو دکتر بهم گفت.. ...

عزیزم حق داری سخته و اینکه میگی دست تنهایی دیگه سخت تر

اگر بشد کسی بیاد پیشتون هم روحیون عوض میشد هم کمک حالتون بود 

همش حس میکنم باید باقی عمرمو با استرس این بیماری بگذرونم.. عموهاتون چند ساله لودن؟ همسرم فقط ۳۵ سالش ...

چقد سخته عزیزم

نصیحت من اینه که دست هر دکتری ندین خیلی از عملا خودش منجر به فوت میشه دور از جون.قشنگ بررسی کنید.ببینید عمل جواب میده یانه.چندتا دکتر بببرین اصلا اصلا به دکتر اول اعتماد نکنید

اسی من خودم این هیولارو شکست دادم فقط روحیه باید داشته باشید 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..