2777
2789
اصلا فکر منفی نکن  فکر منفی یعنی ناشکری تو حکمت خدا  فقط مثبت فکر کن بگو‌ خدایا شکرت که ...

مرسی عزیزدلم مرسی که وقت میزاری و گوش میدی.. گلم دیروفته مزاحم نشم.. انشالا این روزا ب ای همگی تموم بشه

شما چقدر خوبی چقدر انرژی مثبت داری  از خدا میخوام این انرژی مثبت رو وارد زندگیت کنه❤❤❤

ممنون عزیزم لطف داری 

منم برای اولین بار که مواجه شدیم با این بیماری خیلی سخت بود اما بعد فهمیدیم نه خدارو شکر درمان داره 

یکم آروم شدیم یکم امیدوارشدیم به لطف خدا 

الان مریضامون همه خوبن خوشن زندگی عادی دارن خدارو شکر

میدونی چه بیماری های وحشتناک دیگه هست تو دنیا؟ که علاج ندارن ؟ میدونی چه سختیایی دارن؟ مثلا بیماران پروانه ای... خدارو شکر این بیماری علاج داره درمان داره سخته ها اما درمان داره خدارو شکر امیدتو از دست نده 

تو که امیدداشته باشی شوهرتم امیدش روز به روز بیشتر میشه 

مطمئن باش

عزیزم برای آرامش دلت دعا میکنم میدونم سختته حق داری گلم 

ان شاءالله خدا خودش به دلت ارامش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم لطف داری  منم برای اولین بار که مواجه شدیم با این بیماری خیلی سخت بود اما بعد فهمی ...

قربونت محبتت برم عزیزدلم .. شما خیلی عزیزی برای من.. ندیدم شما رو ولی بسیار برام محترمی..ممنونم از محبتت❤❤❤

قربونت محبتت برم عزیزدلم .. شما خیلی عزیزی برای من.. ندیدم شما رو ولی بسیار برام محترمی..ممنونم از م ...

فدای تو عزیزم

خیییلی لطف داری عزیزم 

بزرگواری خودتونه گلم

گفتم عزیزم ما خودمونم روزای سختی گذروندیم برای همین کاملا درکت میکنم و خوشحال میشم بتونم کمکی بهت بکنم با حرفا و تجربیاتم 

امید به خدا

ان شاءالله خدا خودش لباس عافیت تن همه مریض ها بکنه ان شاءالله

فدای تو عزیزم خیییلی لطف داری عزیزم  بزرگواری خودتونه گلم گفتم عزیزم ما خودمونم روزای سختی گ ...

الهی آمین انشالا یه روز بیام اینجا و خبر ای خوب بهت بدم❤❤ ممنون عزیزدلم همچنین بیمار شما از خدا میخوام لباس عافیت بپوشه۰🙏

فدای تو عزیزم خیییلی لطف داری عزیزم  بزرگواری خودتونه گلم گفتم عزیزم ما خودمونم روزای سختی گ ...

سلام عزیزدلم خوبین... دوست آرامش دهنده ی من... عزیزم عموتون بهتر شدن؟ پاتولوژیشون اومد؟ ❤❤

سلام عزیزدلم خوبین... دوست آرامش دهنده ی من... عزیزم عموتون بهتر شدن؟ پاتولوژیشون اومد؟ ❤❤

سلام عزیزم ممنونم خدارو شکر خوبم

شما لطف دارین عزیزم😍😍😍

خدارو‌شکر الحمدلله خیلی بهترن 

بله مثل اینکه جوابش اومد و دکتر خودش گفته نیازی به شیمی درمانی نیست و با دوسه تا دکتر دیگه هم مشورت کردن گفتن بله نیازی نیست خدارو شکر 

چون خیلی از روده و هرچه که درگیری داشته برداشته شده 

راستش یکم دو به شک بودیم آخه در بعضی شرایط اگر شیمی درمانی بشن خیلی بهتره اما مثل اینکه شرایط عموم بهتر بوده 

دیگه تا خدا چی بخواد

توکل به خدا

شما چه خبر عزیزم شوهرتون بهترن؟ خودت بهتری؟آروم شدی؟

سلام عزیزم ممنونم خدارو شکر خوبم شما لطف دارین عزیزم😍😍😍 خدارو‌شکر الحمدلله خیلی بهترن  بل ...

خداروشکر عزیزم احتمالا به لنف نزده که شیمی درمانی نکردن خداروشکر.. خداروشکر بهترم گاهی خوبم گاهی نه‌.. امیدم به خداست.. عموهای دیگه اتون شیمی درمانی کردن درسته؟ ۱۲ جلسه بودن اونا..؟

خداروشکر عزیزم احتمالا به لنف نزده که شیمی درمانی نکردن خداروشکر.. خداروشکر بهترم گاهی خوبم گاهی نه‌ ...

بله مثل اینکه خدارو شکر

عزیزم ان شاءالله بهتر هم میشی گلم

بله عزیزم شیمی درمانی شدن

بله همینقدر حتی شایدم یکم بیشتر دقیقشو نمیدونم 

یکی عموهام به نظرم بیشتر درگیر بود

بابا عمل کردیم و غده رو در اوردیم ولی غده بسیار بزرگ بوده به قطر 10 سانت به جای دیگه نزده ...

عزمزم الان پدرتون حالش چطور کجا عمل کردین کدوم دکتر چند سالش بود مادرم سرطان رکتوم سنش بالا نگرانم