2777
2789
سلام عزیزم ممنونم شکر شما خوبین؟ الحمدلله شکر خدا خوبن دکترش راضی بوده از عمل با اینکه 80 درصد روده ...

سلام عزیزم.. خدارو هزار مرتبه شکر مرحله سخت رو گذروندن.. انشالا جواب پاتولوژیش هم بیاد تکلیف درمانشون مشخص میشه.. شما که باز نمونه مشابه داشتین اگر شیمی درمانی هم بخوان دیگه دکتر به من گفت احتمال عود خیلی کم میشه..توکل بخدا

سلام عزیزم ممنونم شکر شما خوبین؟ الحمدلله شکر خدا خوبن دکترش راضی بوده از عمل با اینکه 80 درصد روده ...

سلام عزیزدلم خوبین.. ببخشید مزاحم میشم گلم... عزیزم عموتون بهتر شدن؟ جواب پاتولوژیشون اومد؟ مشخص شد مرحله چندم هستن لنف درگیر دارن یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم خوبین.. ببخشید مزاحم میشم گلم... عزیزم عموتون بهتر شدن؟ جواب پاتولوژیشون اومد؟ مشخص شد ...

سلام عزیزم ممنونم شکر خدا 

خواهش میکنم اختیار دارید 

شما خوبین؟شوهرتون بهترن؟

شکر خدا خیلی بهتره تلفنی چند بار باهاش صحبت کردم اما متاسفانه چون سرماخوردم هم خودم هم بچه و شوهرم نرفتم دیدنش چون ضعیف شده ترسیدم سرماش بدم ... اما خدارو شکر خیلی بهتره از دوسه روز پیش غذای جامد هم شروع کرده مثل نان برنج گوشت در حد کم 

شکر خدا خیلی بهتره و فردا میره برای کشیدن بخیه

نه گلم هنوز جوابش نیومده بود یعنی تا دیروزهم که نیومده بود 

اره والله جوونن  اما خدارو شکر خوب شدن ان شاءالله این عموم هم به سلامتی عمل کنه عملش خوب باشه ...

عزمزم یه سوال پسر عمه اتون هم که گفتید توی ۲۵ سالگی درگیر شدن ایشونم شیمی درمانی شدن سرطان بودن؟ خوب شدن؟ مرحله اش رو ولی نمیدونید درسته،

عزمزم یه سوال پسر عمه اتون هم که گفتید توی ۲۵ سالگی درگیر شدن ایشونم شیمی درمانی شدن سرطان بودن؟ خوب ...

بله عزیزم ایشون نمیدونم چرا ولی دوبار عمل شدن و شیمی درمانی هم شدن حدودا 5 سال پیش الان دیگه 30 یا 31 سالشه

اره عزیزم خوب شدن به زندگی عادی برگشتن 

نه والله نمیدونم دقیقشو

بله عزیزم ایشون نمیدونم چرا ولی دوبار عمل شدن و شیمی درمانی هم شدن حدودا 5 سال پیش الان دیگه 30 یا 3 ...

خداروشکر ما چون توی فامیل نداشتیم میدونی حتی اسم شیمی درمانی میاد فکر میکنم خوب نمیشه خدای نکرده.. اسمش خیلی بده انگار

خداروشکر ما چون توی فامیل نداشتیم میدونی حتی اسم شیمی درمانی میاد فکر میکنم خوب نمیشه خدای نکرده.. ا ...

عزیزم میدونی ما با شنیدن اسم شیمی درمانی چققققدر خوشحال میشیم؟

این یعنی امیدی هست یعنی خدا هوامونو داره

پدر بزرگم انقدر سرطانش پیشرفت کرد که دیگه حتی عمل هم نشد بکنن ..باز کردن اما نشد حتی دست بزنن .. گفتن ببرید خونه 4 ماه بیشتر زنده نبود 

چرا عزیزم خوب میشه نگران نباش 

یکی از عمه هام بیرون از ریه ش تومور داشت بیرون ریه بین ریه و سینه 

اصلا عمل نمیشد بکنی فقط شیمی درمانی حدودا 10 ماه 

چققققدر زجر کشیدیم بچه ش 9 ماهش بود یا 7 ماه دقیقا یادم نمیاد .. مریض شد و نتونست بچه شو شیر بده به خاطر شیمی درمانی همه موهاش ریخت همه تنش همه جونش مریض شد چقدر سخت بود اما خوب شد خوب خوب 

الان تحت نظر هست اما خدارو شکر خیلی خوبه دوتا دختراش پزشکی میخونن یه زندگی خوب خدارو شکر چون خودش خیلی خوب کنار اومد با بیماریش 

عزیزم میدونی ما با شنیدن اسم شیمی درمانی چققققدر خوشحال میشیم؟ این یعنی امیدی هست یعنی خدا هوامونو ...

ما مشکل اینه خود مریض باهاش کنار اومده من کنار نیومدم.. انگار من مریضم.. میدونی امیدواره به خوب شدن همش ترسم از اینه.. میگم خدا امیدشو ازش نگیره.. همش میگم ای کاش این دو لنفش درگیر نمیشد.. خیلیا مثل شما از لطرافیان داشتن که خوب شده ولی هیچکس نمیدونه مرحله بیماری رو.. چند نفر فقط می‌دونستن.. برای همین هم مقایسه خیلی سخته البته مقایسه هم نباید کرد..

عزیزم میدونی ما با شنیدن اسم شیمی درمانی چققققدر خوشحال میشیم؟ این یعنی امیدی هست یعنی خدا هوامونو ...

فقط همین که خداروشکر متاستاز نکرد.. توی بعضی جاها میخونم طرف ۲ سال خوب بوده بعد براش برگشته.. خیلی آزار دهنده هست این بیماری.. اصلا قابل پیش بینی نیست..

شما چقدر خوبی چقدر انرژی مثبت داری  از خدا میخوام این انرژی مثبت رو وارد زندگیت کنه❤❤❤

ما مشکل اینه خود مریض باهاش کنار اومده من کنار نیومدم.. انگار من مریضم.. میدونی امیدواره به خوب شدن ...

عزیزم کاملا درکت میکنم

ولی شما داری خودتو اذیت میکنی

خدارو شکر عملش خوب بوده ... شوهرت امید داره ..دکترا امیددارن دارن کارشونو میکنن .. این وسط تو داری خودتو اذیت میکنی توهم امید داشته باش عزیزم به خدا توکل کن

اصلا اینقدر وارد جزییات نشو شاید ندونی بهتره ارامشت بیشتره

فقط همین که خداروشکر متاستاز نکرد.. توی بعضی جاها میخونم طرف ۲ سال خوب بوده بعد براش برگشته.. خیلی آ ...

اصلا فکر منفی نکن 

فکر منفی یعنی ناشکری تو حکمت خدا 

فقط مثبت فکر کن بگو‌ خدایا شکرت که زود فهمیدیم و الان داره درمان میشه 

عزیزم کاملا درکت میکنم ولی شما داری خودتو اذیت میکنی خدارو شکر عملش خوب بوده ... شوهرت امید داره . ...

آره واقعا بعد این مدت دارم باهاش کنار میام..الان خیلی بهتر شدم احساس میکنم باید بقیه اش رو به خدا واگذار کنم.. و البته گذر زمان