2777
2789

حالا میفرستنش سیتی اسکن که ببینن دیگه کجاها درگیره بعد کلونوسکوپی برای روده .هفت خان و باید رد کنه .تغذیه خیلی مهمه مامان من چند ماهه وقتشو گذاشت برا بابام.هر روز شیره گوشت و سوپ بلدرچین و شیر بادوم و آب هویج و آب سیب و .......فقط از خدا میخوام که وضع مالیه خوبی داشته باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما در مراحل ابتدایی بودید درسته؟

نه عزیزم خیلی رشد کرده بود نصف معدمو برداشتن 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
حالا میفرستنش سیتی اسکن که ببینن دیگه کجاها درگیره بعد کلونوسکوپی برای روده .هفت خان و باید رد کنه . ...

عزمزمه بیمه تکمیلی داریم برای درمانش.. بله متاسفانه سرطان هزینه برداره..آفرین به مادر قوی شما من قوی نیستم.. خودم رو باختم.. تمرکز کافی ندادم

عزمزمه بیمه تکمیلی داریم برای درمانش.. بله متاسفانه سرطان هزینه برداره..آفرین به مادر قوی شما من قوی ...

تازه فهمیدی؟اگه تازه فهمیدی خب طبیعیه ما هم اوایل که فهمیدیم داغون بودیم.بابای من اصلا خبر نداره بیماریشو نزاشتیم بفهمه چون خودشو میبازه.

[QUOTE=318921491]نه عزیزم خیلی رشد کرده بود نصف معدمو برداشتن [/QUOTEخدارو هزار مرتبه شکر از خدا میخ ...

مرسی عزیزم انشالله شوهرتم شکستش میده اصلا پیشش گریه نکنیا فقط بگو خوب میشی 

من یادنه اون سال ک مریض شدم مرتضی پاشایی خواننده مرده بود براثر سرطان معده

مامانم هی میگفت خوب میشی ماله تو یه پلیپ کوچیکه زیاد سخت نیست بااینکه میدونستم فقط برا دلداریه ولی ته دلم میگفتم مامانم راس میگه من خوب میشم 🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
مرسی عزیزم انشالله شوهرتم شکستش میده اصلا پیشش گریه نکنیا فقط بگو خوب میشی  من یادنه اون سال ک ...

نه عزیزم جلوش عادیم ولی پیش خودم خودخوری میکنم نمیخوام روحیه آش رو خراب کنم.. چون امیدواره ولی همش از بعدش میترسم .. چون میگن تا ۲ سال خطر بازگشت هست همش حرص اونو میخورم

اصلا روحیه ندارم دارم دق میکنم یه خواب راحت ندارم

درکت میکنم عزیزم ولی باید محکم باشی

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
عمل که کرد و الان شیمی درمانی ۲۰ کیلویی کم کرده.. طبیعیه عزیزم

چند جلسه شیمی درمانی شده

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍